SINA NADE TOPČAGIĆ DVA PUTA VRAĆALI IZ KLINIČKE SMRTI! Pevačici niko od kolega nije pomogao: Dovezli su ga u LOKVI KRVI!

Autor:

Zabava

10.02.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić otkrila je detalje najtežeg životnog perioda.

SINA NADE TOPČAGIĆ DVA PUTA VRAĆALI IZ KLINIČKE SMRTI! Pevačici niko od kolega nije pomogao: Dovezli su ga u LOKVI KRVI!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Nada Topčagić

Pevačica narodne muzike Nada Topčagić godinama je u braku sa Zlatkom Đorđevoićem sa kojim ima sina Miroslava. Ona je sada u emisiji ''Show se nastavlja'' najpre progovorila o svojoj ušteđeveni, a onda i o teškom periodu kroz koji je prošla.

- Cela estrada je bila na vašarima, ne može neko da kaže da nije pevao. A tek ćemo mi čekati vašare, kakva vremena dolaze - kaže Nada i osvrće se na tešku nesreću koju je njen sin imao na zimovanju, a niko joj nije pomogao:

 

 

- Srce mu je radilo na prazno, on je već bio gotov, dovezli su ga u lokvi krvi. Bio je na ivici smrti. Ja počinjem da pozivam Beograd i niko mi nije izašao u susret. Dva puta su ga vraćali iz kliničke smrti  - otkrila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading