SRAMOTA CELE HRVATSKE! ŠIRE MRŽNJU S REGIONA I NA EVROPU: Severina na Evrosong gura pljuvače Srba, pevaju o ratu i simbolu "Oluje"!

Autor: Republika/Miljana Vojvodić

Zabava

10.02.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvedočena mrziteljka našeg naroda poziva na glasanje za rok provokatore Let 3 i njihovu nakaradnu antisrpsku numeru "Mama ŠČ".

SRAMOTA CELE HRVATSKE! ŠIRE MRŽNJU S REGIONA I NA EVROPU: Severina na Evrosong gura pljuvače Srba, pevaju o ratu i simbolu "Oluje"!

Foto: ATA Images

Hrvati večeras biraju predstavnika za Pesmu za Evroviziju na nacionalnom takmičenju Dora, a jedan od glavnih favorita su im rok provokatori koji su umislili da su duhoviti i da je umetnost vređati srpski narod. Među onima koji guraju skandaloznu pesmu "Mama ŠČ" alternativnog rok sastava iz Rijeke Let 3, u kojoj pominju rat, traktor i smak sveta, a na sceni se pojavljuju kao jahači apokalipse, i osvedočena je mrziteljka Srba Severina Vučković. Ona je jasno i glasno podržala i pozivala druge da na Dori glasaju za Let 3, čiji je promo-spot, kao i sam tekst, mnoge podsetio na zločinačku hrvatsku akciju "Oluja".

Foto: Privatna arhiva

Severina Vučković preko Instagrama dala podršku grupi Let 3

 


- Mama ljubila morona... ŠČ! Podržite Let 3 na njihovom letu na Dori. Uz drugarski pozdrav, moja ŠČikla - napisala je Severina na društvenoj mreži.


Iako su u nakaradnom tekstu "Mama idem u rat! Onaj mali psihopat, mali podli psihopat..." neki prepoznali da Let 3 peva i o Putinu, daleko morbidnije je što se diče traktorom, koji simbolizuje hrvatsku zločinačku akciju "Oluja", koja predstavlja najveći progon Srba u novijoj istoriji. Pogotovo ako se uzme u obzir da su hrvatski rok provokatori već upirali u bolne rane našeg naroda kada su poslednji album nazvali "Bombardiranje Srbije i Čačka". Pod parolom da je sve humor, dobro zezanje i muzički performans, podigli su veliku prašinu nazivom i omotom, na kom su članovi grupe u narodnim nošnjama s prostora SFRJ, s dubrovačkim starim gradom u pozadini. Iako imidž zasnovan na provokaciji nastoje da podmetnu kao umetnost u spotu za pesmu "Rado ide Srbin u vojnike (Pička)", članovi grupe Let 3 u srpskim narodnim nošnjama sede na kauču i masturbiraju.

Foto: Privatna arhiva

Let 3

 


Ni u izjavama povodom večerašnjeg nastupa na Dori ne zaobilaze da se posprdno dotaknu Srba.


- "Mama ŠČ" je božja pesma, a naš nastup na Dori ući će u anale i udžbenike. Jedva čekamo - rekao je za tamošnje medije frontmen Zoran Prodanović Prlja, a basista Damir Martinović Mrle nastavio u duhu njihovog uvrnutog "humora":


- "ŠČ" je najstarije svetsko pismo, nastalo 5.000 godina pre sumerskog, što govori o tome da je starije čak i od srpskog pisma; na Dori ćemo ga, zahvaljujući NASA.HR, lansirati u orbitu ne bi li ga spasli od nadolazećeg armagedona.


Hrvatska javnost, inače, oduševljena je provokativnim stilom riječkih rokera, o čemu govori činjenica da je za 24 sata, otkako su puštene sve kompozicije koje se takmiče na Dori, bila najslušanija, dok su i na kladionicama favorizovani uoči festivala. U medijima se takođe potencira na njihovom humoru, a upravo zbog načina na koji se "šale" stiče se utisak da igraju na kartu da njihove skandalozne i šokantne izjave i ne mogu biti ozbiljno shvaćene, već da imaju skrivenu poruku, ogrnutu u navodnu umetnost.

Foto: youtube.com/printscreen

Severina Vučković

 


- Samo ćemo imati X preko polnih organa. Crni selotejp ćemo staviti na ku*ac i bradavice. Imamo širi i tanji selotejp, ovisno kako kome treba. Budući da mi svi imamo deblje, taj ćemo više trebati - rekao je Mrle za hrvatske medije o tome kako će izgledati na sceni, te poručio da ne žele da pojašnjavaju pesmu i da žale one koji je ne razumeju.


Ipak, u jednoj promo-emisiji na HRT jedan od članova Let 3 na trenutak je zvučao ozbiljno dok je komentarisao to što su favorizovani za predstavnike Hrvatske na Evroviziji.


- Imamo odgovornost neku veliku prema tome, oči nacije su uprte u nas i nade nacije! Ako mi kojim slučajem pobedimo, to će biti strašno, to će krenuti s nama trupe navijača preko Lamanša, gde je, u Liverpulu, pojma nemam!


Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive.


Severina već sarađivala
sa provokatorima Srba


Inače, Severina je sa riječkim sastavom Let 3 snimila spot za pesmu "Moja štikla", s kojom je 2006. predstavljala Hrvatsku

 

Obezglavili Slobu,
ali ne i Tuđmana


U najavi jedne pesme pomenuti muzički sastav obezglavio je Slobodana Miloševića, ali ne i Franju Tuđmana uprkos tome što njegovu stranku HDZ naziva petom pošasti, pored rata, kuge, gladi i smrti, koje kao jahači apokalipse u svom scenskom nastupu predstavlja.

U tome je sadržan sav cinizam njihove navodne antiratne politike jer jasno pokazuju da su im meta srpski političari iz ratnih vremena, dok svoje štite. Meta im je, kao što su pojedini primetili, i Vladimir Putin, kog su takođe obezglavili, kao i sovjetskog diktatora Staljina. Među obezglavljenim je i Diznijev junak Miki Maus, ali i hrvatski predsednik Zoran Milanović, te predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
petar

11.02.2023 07:17

Pa sad vi nju docekujte u Beogradu, pravite joj koncerte i dajte joj pare toj k......I

bole

11.02.2023 13:27

Pitam se zašto Severina traži stalno Srpske veprove za oplodnju.