PEVAČICA ZAVRŠILA SVA U MODRICAMA! Ćana pala sa bine i sva se ugruvala!

Autor:

Zabava

10.02.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćana pala sa bine među publiku.

PEVAČICA ZAVRŠILA SVA U MODRICAMA! Ćana pala sa bine i sva se ugruvala!

Foto: printscreen/Magazin In

Pevačica Stanojka Mitrović Ćana, jedna je od najtraženijih na veseljima, poznata je po tome da je često gost iznenađenja, ali i po nezgodama. Ona je sada otkrila šta joj se dogodilo jednom prilikom.

- To je bio pre 15 godina. Pevala sam na jednoj neverovatno maloj bini na kojoj je trebalo zajedno sa muzičarima da se spakujem. Stajala sam kao ukopana, bilo nam je jako tesno. U jednom trenutku me je ponela pesma i počela sam onako da cupkam. Nisam u zanosu videla gde je kraj bine i strmeknula sam se pravo na ljude - ispričala je Ćana za Kurir i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Stanojka Mitrović Ćana pala sa bine

- Sedela sam dole onako ugruvana i nastavila da pevam kao da se ništa nije dogodilo. Gledam ljude okolo, a oni su svi igrali kolo, i vidim kako sklanjaju pogled i smeju se. Ništa, ustanem ja lepo, otresem prašinu sa sebe i nastavim normalno da pevam. Bila sam u modricama bogami mesec dana, moglo je da bude ozbiljno, ali nije i svi su se smejali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading