DETETU SAM SE BORILA ZA ŽIVOT, A ONA MI JE PRETILA I SMEJALA SE! Potresna ispovest Kebine ljubavnice, otkrila detalje TORTURE koju je trpela od njegove žene!

Autor:

Zabava

10.02.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Jevremović otkrila je detalje maltretiranja koje je trpela od Kebe i njegove žene.

DETETU SAM SE BORILA ZA ŽIVOT, A ONA MI JE PRETILA I SMEJALA SE! Potresna ispovest Kebine ljubavnice, otkrila detalje TORTURE koju je trpela od njegove žene!

Foto: ATA Images, Printscreen RTV Pink

Tekstopisac Ljiljana Jevremović iz afere sa Draganom Kojićem Kebom dobila je vanbračnu ćerku Inu, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa. Kako kaže, prolazila je kroz agoniju, posebno tokom suđenja koja su imali, jer on nije želeo da prizna dete, ali i zbog navodnih pretnji koje je doživljavala od njegove supruge Olje Kojić.

Preko posla se spojila sa Kebom prema kom simpatije nije gajila, a onda joj se on našao u momentu kada je donela odluku da napusti PGP.

- Pronašla sam Rođu Raičevića preko Snežane Mišković Viktorije, moje sestre. Rođi sam napisala ‘Dabogda’, Bekuti ‘Godinama’ i tako dalje, krenuli smo da radimo super. Rođa mi je javio da treba da radimo za Željka Joksimovića i za Kebu, Keba je bio brži, javio se odmah, a ja nisam imala želju da sarađujem sa njim jer bio je uvek isfoliran. Rekla sam samo da snimi pesmu iz filma ‘Sabirni centar’, ‘Cveta trešnja’, to mi je omiljeni film. On je to snimio, ja sam samo želela da ga otkačim, imao je negativnu energiju, i on je to snimio i dopisao strofu i potpisao mene, ubedio me je da sam ja to napisala i on dolazi da mi donese cveće neko i da se zahvali, ja kažem ‘što si skrnavio pesmu’ i dalje stojim pri tome, a on kaže, ‘zar nisi oduševljena?’ Ja sam mu samo rekla da se potpiše na tu kasetu, da odnesem mojoj sestri koja ga je obožavala. Posle sam tražila to od moje sestre Sonje da mi vrati, jer je to bio jedini dokaz na sudu da smo mi sarađivali, pošto je on tvrdio da nismo’ - priča Ljiljana za domaće medije i otkriva kako je on bio uporan u tome da je osvoji:

Republika

Foto: Pink TV/printscreen/youtube.com

Ljiljana Jevremović

 - On meni kaže: ‘kako me svi hoće, a ti me nećeš’. Kaže mi da me neće nikada više zvati, ja mu kažem ‘super’ i on opet zove i kaže ‘ovo je poslednji put da sam ti se javio’ i ja mu kažem ‘super’ i spustim slušalicu. Eto njega zvoni na interfon, ja mu ne otvaram i on čeka da neko od komšija uđe u zgradu, da bi on ušao za njim, toliko je bio dosadan da je postao smešan, pa sam na kraju rekla ‘hajde, kada mu je brak toliko loš, kada je toliko navalio’. Pita me šta radim, ja kažem ‘kuvam kafu’, on kaže ‘je li mogu ja da skuvam kafu’, on dođe, isprska mi sve redom. On priča, ja stavim slušalice i radim. U toj komediji to prelazi u naklonost prema njemu, prijalo mi je. Imala sam pre toga period od šest meseci kada sam bila loše zdravstveno i ni do čega mi nije bilo, a njemu je stalo do mene.

Kako priča, Keba je bio veoma ljubomoran, branio je njihovim zajedničkim saradnicima da komuniciraju sa njom, a kako tvrdi, jednog pevača je i fizički napao.

- Peta godina na sudu, tad je bilo glavno ročište i Keba ima pravo da mi postavi tri pitanja. Prvo njegovo pitanje glasilo je ‘da li sam se nekada udavala’, drugo ‘kad sam bila sa njim da li sam znala da je on na papiru još u braku’, i treće pitanje ‘zašto sam bila sa njim’. A on je tvrdio da mi nismo bili zajedno, a pita me to, pritom za vreme našeg zajedničkog života ja njemu ni jednom nisam rekla da ga volim niti da sam zaljubljena u njega, pustila sam ga da uživa u mom društvu i dok se taj razvod koji je on obećao ne desi, držala sam se ledeno - objašnjava Ljiljana i dodaje:

Republika

Foto: facebook printscreen

Ljiljana Jevremović i ćerka Ina

- Na prvo pitanje sam rekla da se nisam udavala, na drugo da sam znala da se nije razveo i na treće pitanje ja napravim dramsku pauzu, već su mene naučili advokati jer sam ja krvavim putem išla, driblali su me godinama, i kažem ‘iz razloga srca i emocija’, kad je on skočio od sreće ‘jao, ovo sad prvi put čujem’, ona stolica na kojoj je sedeo je otišla pozadi, sudija gleda u njega i on se izleteo i ja tu vidim da on sa emocijama nije čist, i nikada nije raščistio sa emocijama. Meni je samo žao što je Ina kolateralna šteta ljubavi sa njim, ja njega ne mrzim, moje dete je pola on, mnogo liči na njega.

Ljiljana je otkrila u suzama da ćerka Ina nikada nije upoznala oca Kebu, kao i da je ona godinama trpela torturu od njega i Olje, od koje se razveo pre osam godina, ali i dalje žive zajedno, a on je na nju prepisao porodični dom, te sada zvanično ne poseduje nikakvu imovinu.

Republika

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba

Jevremovićeva je kroz suze otkrila da njena ćerka nikada nije upoznala oca Kebu, te da nerado priča o toj bolnoj temi. Ina je druga godina specijalističkih studija psihologije.

- Ovo ću sada reći prvi put. Na vrat su mi se kačile i Kebina žena i Kebina menadžerka, ja u bolnici ne znam da li će mi dete koje je tada imalo tri meseca preživeti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život, one mene zovu, a ja ne smem da se ne javim na telefon. Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti, a ja ne znam ko je i šta je, ima neke silne diskoteke po inostanstvu. Ja prestravljena se borim za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju. Svi su u bolnici bili obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa sem mojih roditelja. Olja me je pozvala i rekla da je snimila kako ja vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i dan-danas čuvaju, kako se Olja Kojić smeje mojim vapajima majčinskim sa svojim drugaricama, smeje se jednoj majci koja ne zna da li će joj dete preživeti. Ja sam molila da me ostave na miru. Ja se sada tresem i nije mi dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading