ČUVENA STRIPTIZETA PROLAZI KROZ PAKAO! Šana na meti sajber nasilja, zloupotrebljavaju njene PROVOKATIVNE fotografije!

Autor:

Zabava

10.02.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šanine fotografije zloupotrebljavaju nepoznati ljudi.

ČUVENA STRIPTIZETA PROLAZI KROZ PAKAO! Šana na meti sajber nasilja, zloupotrebljavaju njene PROVOKATIVNE fotografije!

Foto: printscreen/instagram.com/vesna.pocuca.sana

Vesna Počuča Šana

Čuvena striptizeta Vesna Počuča Šana aktivna je na društvenim mrežama, a zbog njih prolazi i pakao jer preživljava sajber nasilje. 

Naime, njene provokativne fotografije koriste nepoznate osobe i prave joj probleme.

- Meni nepoznata osoba je napravila lažni profil na TikToku i svima redom slala moje fotografije. Non stop mi kradu slike, na osnovu njih traže ljudima novac, verujte da i ne znam šta sve rade. Predstavljaju se lažno u moje ime i ja ne znam kako da se borim sa tim - priča ona i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/vesna.pocuca.sana

Vesna Počuča Šana ima problem na društvenim mrežama

- Na društvenim mrežama mogu da se vide razne gole fotografije, a ja kad stavim dekolte odmah nastane problem. Hoću da kažem da sve što ste uspešniji više vas mrze i žele vam zlo. Ne zna se broj koliko sam lažnih profila prijavila i koliko izmišljotina o sebi pročitala. Takođe mnogo ružnih komentara sam dobila na osnovu svog izgleda ili zato što se slikam gola. Tužila bih ih sve i moraću da prijavim Visokotehnološkom kriminalu slučaj jer je ovo neizdrživo. Blokiram nekulturne ljude. Naročito mi nije jasno da postoje oni koji me mrze, a i ne poznaju me. Trudim se da ih ignorišem ali uzalud, sve ih je više - zaključuje ona za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
TKT

19.02.2023 22:43

Vesna pocuca sana je sve uradila na sebi, ima lažni profil i jako koristi profil je lažan i koristeći novac svaki narod skuplja novac širom sveta. Vesna je izvorni kriminalna. Veruj mi...