IMALA JE SAMO 45 GODINA KADA JE UMRLA! Poznata glumica i omiljena ''Žena sa Dedinja'' pobegla je od rata, a poslednje dane je provela u Beogradu!

Autor:

Zabava

10.02.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irena Mičijević preminula je od karcinoma.

IMALA JE SAMO 45 GODINA KADA JE UMRLA! Poznata glumica i omiljena ''Žena sa Dedinja'' pobegla je od rata, a poslednje dane je provela u Beogradu!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Irena Mičijević preminula je pre šest godina, nakon duge i teške borbe sa karcinomom.

Irena je javnost osvojila u seriji ''Žene sa Dedinja'', serija koja je prikazivala živote domaćica, bogato udatih žena i umetnica, kao i advokatice koju je glumila Irena, koja je nakon samo šest godina od serije preminula.

Sa samo 16 godina je upisala Fakultet dramskih umetnosti, a prvu ulogu je odigrala 1991. godine u TV drami "Velika mala matura". Igrala je i u filmovima ''Pun mesec nad Beogradom“, „Mali svet“, „Flešbek“, a proslavila se i u mnogim britanskim projektima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Irena Mičijević Rodić preminula je pre šesto godina

Živela je u Londonu sa ćerkom i suprugom Sinićom Rodićem, inače poznatim arhitektom, dok joj je kuma bila glumica Branka Katić.

Kada je otpočeo rat u bivšoj Jugoslaviji, otišla je u Španiju gde je živela deset godina.

- Otišla sam zato što sam imala 21. godinu i želela sam da razmišljam o budućnosti i životu, a ne o smrti, stradanju i ubijanju. Nisam mogla da opstanem u takvoj sredini i smatrala sam da, ako već ne mogu ništa da promenim, najbolje je da bar ne učestvujem u svemu što se oko nas dešavalo. Volela bih da su mnoge stvari drugačije, ali su uslovi jednostavno bili takvi. Naša sadašnjost pretrpana je posledicama s kojima se sada neminovno suočavamo, hteli mi to ili ne - ispričala je Irena u intervjuu za "Press" 2010. godine.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Irena Mičijević Rodić umrla je od karcinoma

Poslednje dane svog života je provela u Beogradu. Bolovala je od karcinoma limfnih žlezda, a lekari su je uverili da će ozdraviti. Stanje joj se naglo pogoršalo i posle nekoliko dana je preminula u 45. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading