EKSKLUZIVNO! Katarina Radivojević prvi put o ubistvu koje je počinio Zvezdan Slavnić!

Autor:

Zabava

10.02.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje Republika, celom događaju ubistva Olivera Jovanovića prisustovala je i glumica Katarina Radivojević, koja se u lokalu "Četiri sobe" našla sa svojom drugaricom.

EKSKLUZIVNO! Katarina Radivojević prvi put o ubistvu koje je počinio Zvezdan Slavnić!

Foto: ST/V. LUKIĆ, D. Kadić

U javnosti su kao plamen rasplamsale informacije do kojih je portal Republika došao. Naime, kao što smo pisali u više delova, Zvezdan Slavnić, aktuelni učesnik šeste sezone "Zadruge", usmrtio je Olivera Jovanovića u takozvanoj "Crvenoj sobi", tačnije lokalu "4 sobe" u Ulici Rige od Fere. 

Kako smo već otkrili, Slavnić je u svom iskazu izostavio ključnu stvar, a to je da je od jedan sat iza ponoći kobnog 7. marta 1998. godine neprestano maltretirao i uznemiravao drugove pokojnog Jovanovića, a detaljan izveštaj u činovima možete pročitati OVDE.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ,shutterstock, republika.rs

Zvezdan Slavnič

Opšte je poznato da je celom događaju prisustovala je i glumica Katarina Radivojević, koja se u pometnom lokalu našla sa svojom drugaricom, i praktično je bila svedok svega što se desilo u objektu. 

Slavnić je rešio da se obračuna sa Uglješom Vlajkovićem, u čijem društvu su devojke bile, izvadivši pištolj kako bi ga repitirao. Sukob je pokušao da spreči pokojni Jovanović, jer je Zvezdan pretukao momka koji je igrao sa devojkama, a zatim i usmrtio Olivera.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Youtube, Tanjug/J.Ilić

Katarina Radivojević, Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin

Ovim povodom smo pozvali i Katarinu Radivojević, koja nije bila raspoložena da komentariše naša saznanja.

- Na tu temu i o svemu što se tada dogodilo ne želim da komentarišem. Hvala i doviđenja - rekla je Radivojevićeva kada smo je pozvali, da bi potom samoinicijativno poslala poruku našem novinaru, koji je više nije zvao niti slao poruku.

- Vidim da insistirate, a ja vam ponavaljam da ne zelim da komentarišem. Ne zelim da budem umesana u bilo kakve komentare povodom ovog tragičnog događaja. Nemam nikakav komentar. Kao i do sada, štitiću svoju čast i ugled od netačnih i senzancionalističkih informacija o meni na sudu - pisalo je u poruci.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Katarina Radivojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Punkt

10.02.2023 18:52

U dotichnom slucaju kao smrad kakav jeste, Slavnic je josh bio galantan da ne kazhe koju rech u Tuzhilashtvu i pozove istu takodje na razgovor tamo. Sramotno