OTKRIVAMO MISTERIJU "CRVENE SOBE"! Dokumenti koji dokazuju da je Slavnić hladnokrvni ubica: POLUDEO JER SU GA DVE DEVOJKE ODBILE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan kobne večeri poludeo jer su ga dve devojke odbile, a njegov bes glavom platio Oliver Jovanović

OTKRIVAMO MISTERIJU "CRVENE SOBE"! Dokumenti koji dokazuju da je Slavnić hladnokrvni ubica: POLUDEO JER SU GA DVE DEVOJKE ODBILE!

Foto: ST/V. LUKIĆ,shutterstock, republika.rs

Dokumenti do kojih je Srpski telegraf ekskluzivno došao pokazuju šta se sve dešavalo u takozvanoj crvenoj sobi, koja se nalazila u sklopu kluba "Četiri sobe" u Ulici Rige od Fere, gde je počeo sukob, koji se završio ubistvom Olivera Jovanovića.

Naime, Zvezdan Slavnić, iznoseći odbranu, ispričao je svoju verziju priče, prema kojoj je on, maltene, bio nevinašce. Međutim, prećutao je ključnu stvar - da je od jedan sat posle ponoći kobnog 7. marta 1998. konstantno maltretirao Oliverove drugove. Iskaz ključnog svedoka M. V. obara njegove laži jer je u njemu navedeno šta se tačno dešavalo.

- Slavnić je ušao u sukob s Vlajkovićem zato što su Uglješine drugarice odbile Zvezdanovo udvaranje - rekao je svedok.

Republika

Foto: SHUTTERSTOCK, D. Kadić

 

PRVI ČIN

Zvezdan je s društvom prvo bio u kafiću "Sohobar", gde su im se kasnije pridružili još neki njihovi ortaci. Oko jedan sat posle ponoći mercedesom su stigli u diskoteku "Četiri sobe" i smestili se u takozvanu crvenu sobu, pošto se u njoj skupljalo njihovo društvo, uglavnom opasni likovi.

- U trenutku kada je Zvezdan došao s ekipom zatekli su neke goste, koji su brzo otišli, a ubrzo smo stigli ja, Uglješa Vlajković i Oliver Jovanović. U našem društvu su bile i dve devojke, koje su sele u separe naspram Slavnića. Te dve devojke (jedna od njih, prema saznanjima Srpskog telegrafa, bila je glumica Katarina Radivojević), igrale su provokativno, mazile jedna drugu i ljubile se u usta. Zvezdan je sve to gledao i nije pomerao pogled s njih dve pošto su ga ložili njihovi pokreti - stoji u iskazu svedoka M. V.

DRUGI ČIN

Slavnić je već počeo da ključa od besa jer ga te dve devojke kuliraju, pa se obrušio na Uglješu.

- Kako su se devojke zanele u igri, u jednom trenutku pridružio im se priključio i Vlajković. Zvezdana je užasno nerviralo što se on, navodno, sve vreme bacakao, drao i dobacivao drugaricama. Slavnić je sve to gledao neko vreme, a kada je definitivno shvatio da nema prolaza kod devojaka, rekao je jednom od svojih drugara da ga devojke i cela ta ekipa naspram njih užasno nerviraju i da ga iritira njihovo igranje i ponašanje - piše u dokumentima koje ekskluzivno objavljujemo.

Kako se saznaje, Zvezdan je kao stalni gost "crvene sobe" uvek želeo da bude u centru pažnje i da bude po njegovom. Mislio je da je neodoljiv, pa je odbijanje shvatio kao veliku uvredu.

Republika

Foto: SHUTTERSTOCK, D. Kadić

 

TREĆI ČIN

Kao umišljeni Don Žuan, postao je veoma agresivan nakon što su ga Oliverove drugarice iskulirale, a on im slao pića i sve plaćao u želji da ih smuva ili bar da ga zabave to veče. To ga je dovelo do ludila, pa je u jednom trenutku rešio da stvar uzme u svoje ruke i priđe njihovom separeu. Od tog trenutka počinje haos, ali niko nije očekivao da će se ovaj sukob tragično završiti.

- U momentu kada su dvojica momaka, Oliver i M. V., otišli do toaleta prišao je Uglješi, koji je ostao sam i pretećim tonom mu rekao da izađu napolje da "porazgovaraju". Ovaj mu je odgovorio da ne želi da izađe i da to što želi da mu kaže može i u klubu. To se ponovilo nekoliko puta, ali je Uglješa bio uporan. Tada je Slavnić besan istrčao napolje, izvadio pištolj iz džepa, repetirao ga i vratio u džep.

Epilog je poznat: Kada su i oni izašli, Zvezdan je pretukao Vlajkovića i ubio Jovanovića, koji je pokušao da smiri situaciju

Važna napomena

Strogo je zabranjeno korišćenje teksta ili delova testa kao i fotografija bez prethodnog odobrenje redakcije portal Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading