TAČNO JE ZNAO ŠTA RADI! Zvezdan Slavnić pucao na Olivera, pa ovo uradio sa pištoljem: U SVE UPLEO I PRIJATELJA!

Autor: Republika

Hronika

09.02.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić je, nakon što je pucao u Olivera Jovanovića, koji je od posledica ranjavanja preminuo nakon što je desetak dana bio u komi, pištolj bacio na gradilište.

TAČNO JE ZNAO ŠTA RADI! Zvezdan Slavnić pucao na Olivera, pa ovo uradio sa pištoljem: U SVE UPLEO I PRIJATELJA!

Foto: SHUTTERSTOCK, D. Kadić

Slavnić je nakon što je najpre verbalno, a potom i fizički napao Uglješu Vlajkovića, pucao u potiljak Olivera Jovanovića, koji je nakon 11 dana u bolnici preminuo od posledica ranjavanja.

Foto: Privatna arhiva

 

Sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića je, nakon što je pucao u Olivera, pištolj bacio na gradilište, a potom naterao prijatelja da ode po isti, što dovoljno govori o tome da je znao šta radi.

"Nakon što je ubio Olivera Jovanovića Zvezdan je rekao svojim prijateljima, da moraju hitno da se sklone. Trčeći do stana u kojem se kasnije nekoliko dana skrivao, Zvezdan je hteo da se reši pištolja sa kojim je usmrtio Jovanovića, pa je isti bacio preko ograde gradilišta koje se nalazilo u blizini. Sutradan je pozvao svog druga Milana Cerevca i rekao mu da pronađe pištolj, a ovaj je to i učinio", navodi se u dokumentu u koji je Republika imala uvid.

Inače, koje su bile poslednje reči ubijenog Olivera, kao i šta se, po rečima svedoka dešavalo u diskoteci i ispred objekta, pogledajte u posebnom tekstu.

Važna napomena

Strogo je zabranjeno korišćenje teksta ili delova teksta kao i fotografija bez prethodnog odobrenje redakcije portal Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading