CRNOGORSKI KLAN SLAVNIĆU SPREMA PAKAO! "Škaljarci" prete Zvezdanu, Anđela mu prećutala aferu s krimosom!

Autor:

Zadruga

26.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona nije nimalo naivna, uopšte nije bila cvećka ni ranije, već se vešto prikrivala i lažno predstavljala kao ponos Crne Gore, tvrdi izvor.

CRNOGORSKI KLAN SLAVNIĆU SPREMA PAKAO! "Škaljarci" prete Zvezdanu, Anđela mu prećutala aferu s krimosom!

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Zvezdan Slavnić

Crnogorski mafijaši spremaju osvetu Zvezdanu Slavniću zbog Anđele Đuričić, koja mu je prećutala da je imala aferu s pripadnikom "škaljarskog klana", saznaje Republika od izvora bliskog zadrugarki. Prema njegovim rečima, sinu slavnog košarkaša Moke Slavnića napolju se sprema pakao, a on i ne sanja u kakav problem se uvalio jer se smuvao s Đuričićkom, koja nije raščistila s krimosem. 


Naime, kako dalje saznajemo, velika prašina se digla kada je Anđela imala seks sa Slavnićem, a svima je prećutala da nije završila sve što je imala sa pripadnikom ozloglašenog klana. Sujeta je proradila i taj dečko je rešio da se osveti, te svuda priča da će Zvezdana ubiti.

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Zvezdan Slavnić i njegova nevenčana supruga Ana

 


- Kada je Zvezdan uplovio u vezu s Crnogorkom, nije mogao ni da da nasluti u šta se uvlači. Ona nije nimalo naivna, a ni smerna, kako se u prošloj sezoni predstavljala, što je sada u vezi sa sinom košarkaške legende Moke i sama pokazala, pa su svi videli njeno pravo lice. Međutim, ono što malo ko zna jeste da je Anđela u Crnoj Gori imala kontakt s krimosima i da je sadašnjem dečku prećutala aferu s jednim "škaljarcem", zbog čega će sada da mu se svete. On je poludeo kada je saznao da je ona imala seks sa Slavnićem, a s njim nije raščistila sve što je imala. Taj joj je verovao sve, posebno što ona zna neke stvari jer je do sada bila devojka od poverenja - kaže izvor iz Crne Gore i dodaje da Zvezdana čeka horor budući da se zna kako se "škaljarci" svete svakom ko im stane na put:


- Ovaj "škaljarac" je saznao sve o Zvezdanu i samo ga čeka da izađe. Daj bože da mu glava ostane na ramenima budući da se digla velika frka. Posebno kad se ispostavilo da on i Zvezdan znaju neke zajedničke ljude. Anđela nije smela tako da igra pošto je znala da je ovaj s kim je imala aferu spreman i da ubije. Preterano se zanela i uplela mnoge ljude, a sada će svi morati da ispaštaju jer je to pravilo kod njih.


Kako dalje navodi izvor za naš portal, Anđela uopšte nije bila cvećka ni ranije, već se vešto prikrivala i lažno predstavljala kao ponos Crne Gore.

Republika

Foto: ST/N.Pančić, D.Kadić, N.Mutić,

Zvezdan Slavnić, Moka Slavnić, Anđela Đuričić i Aleksandra Nikolić 

- Ona se uvek motala oko tipova koji imaju pare jer je i njoj novac glavni pokretač. Namazana je svim bojama, a prošle godine joj je pošlo za rukom da se predstavi kao fina devojka, koja drži do sebe. Sada igra drugu igru, ali sigurno ima neki skriveni cilj, ništa ta ne radi slučajno, pa ni ovo s nervnim slomovima i pravljenjem žrtve od sebe. Ona zna kako da postigne sve što zacrta, a za to što usput uvali druge u problem, ona ne mari mnogo. Naučila je tako dok je bila u sprezi sa krimosima. Pa ona se ne obazire ni na to kako je njenim roditeljima što ih ovako bruka - završava naš sagovornik.

 

BONUS VIDEO:  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Punkt

27.01.2023 01:08

"Tamo gde je Srce, Tamo Sija Sunce, Tamo gde je Strah, Tamo Zivi Mrak"... ogavan rijaliti