DIRLJIVE REČI: Janis Adetokumbo u SUPERLATIVIMA pričao o najboljem svih vremena!

Autor:

Sport

10.02.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki košarkaš nije štedeo pohvale na račun Lebrona Džejmsa.

DIRLJIVE REČI: Janis Adetokumbo u SUPERLATIVIMA pričao o najboljem svih vremena!

Foto: Tanjug/AP

Janis Adetokumbo i Lebron Džejms

Košarkaši Milvokija savladali su noćas ekipu Los Anđeles Lejkersa sa 115:106, u meču odigranom u Kaliforniji.

To je ujedno bio i meč na kome su se susreli najbolji igrači Zapadne i Istočne konferencije, makar kada je reč o glasovima publike za preddstojeći ol-star duel, a Janis Adetokumbo je iskoristio tu šansu da priča o Lebronu Džejmsu, koji je pre dve večeri postao najbolji igrač u istoriji lige, kada se gleda broj postignutih poena.

- Kada smo razgovarali pre utakmice, rekao sam mu: ’Imaš sjajan put, pred tobom su godine, ali već sada si mnogima primer, za mene apsolutni primer. Zato što si igrao 20 godina, 20 sjajnih godina, stalno si među najboljima u NBA - rekao je Janis.

Foto: Tanjug/AP

Trenutak kada je Lebron Džejms postigao istorijski koš

Grk je zatim dodao još sjajnih reči na račun krila Lejkersa.

- Ko želi da sledi ovaj primer, može to da radi. Ako neko ne želi, ostaće iza. Za mene je on apsolutni primer. Samo se nadam da ću ostati zdrav, pratiti njegove stope i doći do tačke, kada ću pogledati nazad i biti ponosan šta sam postigao u NBA ligi.

Podsetimo, Lebron Džejms je pre dve večeri postigao 38 poena protiv Oklahome, čime je postao najbolji strelac u istoriji najjače košarkaške lige na svetu, nakon što je pretekao legendarnog Karima Abdula-Džabara, koji je ovaj rekord držao u svom vlasništvu punih 39 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading