MISLIM DA SAM NAJBOLJI U ISTORIJI: Lebron OTVORIO DUŠU posle obaranja velikog rekorda!

Autor:

Sport

08.02.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da će neko u skorije vreme uspeti da nadmaši legendarnog "kralja".

MISLIM DA SAM NAJBOLJI U ISTORIJI: Lebron OTVORIO DUŠU posle obaranja velikog rekorda!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Lebron Džejms je noćas ispisao istoriju NBA lige, pošto je pretekao Karim Abdul Džabara na prvom mestu na listi najbolji strelaca u istoriji najjače košarkaške lige na svetu.

Džejms je Oklahomi ubacio 38 poena, što mu je bilo dovoljno da zasedne na čelo i obori još jedan rekord u ligi. Posle meča je Lebron pričao sa Šekilom O'Nilom, a izjavio je da bi sebe uvek izabrao protiv bilo koga.

- Pustiću druge da odluče ko je to, da razgovaraju o tome, to je dobra tema za ćaskanje. Lično, odabrao bih sebe pre i protiv bilo koga ko je ikada igrao ovu igru, ali svako će imati svog favorita, svako će odlučiti za sebe - rekao je Džejms.

Zatim je dodao i da smatra da je on najbolji u istoriji koji je igrao ovu igru.

- Znam šta sam donosio i šta donosim svake večeri, šta mogu da uradim na terenu. Uvek osećam da sam najbolji koji je ikada igrao ovu igru, ali toliko je velikih igrača i samo sam srećan što sam deo tog celog putovanja.

Džejms priznaje da je mnogo razmišljao kako će postići taj rekordni poen.

- Mnogo ljudi mi je tražilo da izvedem horog i tako oborim rekord ili neko od mojih karakterističnih zakucavanja. Ali i 'fadeaway' je takođe moj zaštitni znak, takođe - dodao je Lebron.

U hali je bio prisutan i Karim Abdul Džabar, koji je na centru "Kripto arene" simbolično predao loptu Lebronu Džejmsu.

- Lebronova karijera je karijera čoveka koji je planirao da dominita ovom igrom. I traje skoro dvadeset godina. Mora mu se odati priznanje zbog načina na koji je igrao i na tome koliko traje i dominira. On ima tu esenciju koju nije moguće definisati, a koja se zove – liderstvo - kaže Abdul-Džabar.

Podsetimo, Lebronu je noćas trebalo 36 poena da bi oborio rekord, a to je uspeo da učini na kraju treće deonice, kada je pogodio preko Vilijamsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading