TRENUTAK ZA ISTORIJU: Koš kojim je Lebron SRUŠIO REKORD star 39 godina! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.02.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejms je učinio nešto što je decenijama izgledalo nemoguće.

TRENUTAK ZA ISTORIJU: Koš kojim je Lebron SRUŠIO REKORD star 39 godina! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/NBA

Lebron Džejms

Lebron Džejms, jedan od najboljih igrača u istoriji NBA lige, ispisao je jedan od najbitnijih rekorda u najjačoj ligi sveta, pošto je prethodne noći srušio rekord Karima Abdula Džabara, koji je bio na snazi 39 godina.

Naime, legendarni Džabar je držao rekord po broju postignutih poena, pošto je u svojoj karijeri ubacio 38.387 poena, ali je Džejms noćas srušio taj rekord, nakon što je postigao 38 poena protiv Oklahome.

Trenutak za istoriju se desio krajem treće deonice, kada je Lebron pogodio šut iz okreta, čime je i zvanično ispisao novi rekord, jedan od mnogih koji su u njegovom vlasništvu.

Naravno, utakmica je odmah bila prekinuta na kratko, a jedan od prvih koji su čestitali Džejmsu na novom rekordu je upravo i sam Džabar, koji je bio prisutan u hali u Los Anđelesu.

Ipak, sjajna partija Lebrona Džejmsa nije na kraju pomogla Lejkersima da izbegnu poraz, pošto je Oklahoma slavila sa 133:130.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

https://www.youtube.com/watch?v=utxMTBZp1Lc

 

Komentari (0)

Loading