BUBAMARA SE ZAKOTRLJALA I U VELIKOJ PLANI: Morava prkosi hladnoći! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oživelo je i na igralištu u Velikoj Plani.

BUBAMARA SE ZAKOTRLJALA I U VELIKOJ PLANI: Morava prkosi hladnoći! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Morava Velika Plana

Fudbalska lopta se zakotrljala i u gradu na levoj obali Velike Morave.

 

Fudbaleri Morave iz Velike Plane okupili su se na svom stadionu gde je trener Zdenko Muf izvršio prozivku na kojoj se pojavio 21 igrač, a nakon uvodnih reči predsednika Strahinje Paveškovića i trenera Mufa koji su poželeli svima sreću, upoznali ih sa ambicijama i očekivanjima, kao i planom rada koje igrače očekuju, ekipa je odradila i prvi trening u 2023. godini.

Kako je šef stručnog štaba istakao, fudbaleri će u prvih sedam dana priprema raditi na sticanju fizičke spreme, a prva kontrolna utakmica biće odigrana u Kragujevcu 18. februara, a protivnik je omladinska ekipa Radničkog 1923.

Takođe, u klubu su istakli da se zimski prelazni rok završava u petak 10. februara i ostaje otvoreno pitanje da li će do poslednjg trenutka doći do promena u igračkom kadru koji će na proleće poneti opremu kluba iz Velike Plane.

 

Da podsetimo, prvi deo sezone u Zoni Podunavsko-šumadijskoj ekipa Morave je okončala na sedmoj poziciji sa skorom od četiri pobede, tri remija i šest poraza. Jesenje ostvarenje moglo je biti i znatno bolje da ekipa nije u poslednja tri takmičarska susreta u prethodnoj godini zabeležila isto toliko poraza (Omladinac Šetonje 1:2, Sloga 1924 Batočina 2:3 i RSK Rabrovo 2:3).

Borbu za bodove u predstojećoj polusezoni ekipa Morave će započeti u Golubcu, gde će se sastati sa ekipom Đerdapa. Prvi ovosezonski duel dve ekipe odigran je u Velikoj Plani i okončan podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading