VUČIĆ: Blokirali su auto-puteve da bi se uništila Srbija i sprečila eksploatacija litijuma iz ČISTOG HIRA

Autor:

Vesti

10.02.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Prva tema" na TV Prva, gde govori o najaktuelnijim temama - situaciji na Kosovu i Metohiji, sednici Skupštine i napadima na njega, ekonomskim pitanjima, kao i pritiscima na Srbiju...

VUČIĆ: Blokirali su auto-puteve da bi se uništila Srbija i sprečila eksploatacija litijuma iz ČISTOG HIRA

Foto: printscreen/TV Prva

Srpski lider je rekao da su u Srbiji blokirali auto-puteve da bi se uništila Srbija i sprečila eksploatacija litijuma, iz čistog hira, i da je narod zaveden od strane onih koje plaćaju NVO iz inostranstva.

- Mi tada nismo reagovali. Oni kažu upotreba sile, prebačena je preko ograde jedna žena. U Nemačkoj za rudnik uhapsili Gretu Tunberg, premlatili ostale, i niko ni reč. To su ti dvojni standardi. U Srbiji je diktatura, a demokratija je ukoliko bi ti isti došli na vlast i onda nas kažnjavali za bilo šta. Važno mi je da ukažem na taj primer ljudima u Srbiji, da vide koliko smo danas tolerantniji i koliko želimo raspravu. Imamo argumente u svojim rukama, sednica je zakazana da bi ljudi znali šta Zapad traži od Beograda - naglasio je predsednik.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
caca

10.02.2023 21:29

Mnogi pokušavaju na razne načine da unište Srbiju,ali mi imamo jakog i izdržljivog lidera,koji neće dozvoliti da nas bolo ko uništi!

Zorica

11.02.2023 04:26

@caca - Kada vlast ne postupa kao oni u EU. Tamo razbijaju i hapse. A naši bolecivi i plaše se opozicije.

Petar

10.02.2023 21:30

Sa opozicijom nema ozbiljne diskusije.

Sale

10.02.2023 21:30

Opoziciji smeta sve što se radi u korist države.