JA SAM POSLEDNJI PREŽIVELI: Par kupio staru kuću, pa dobio MISTERIOZNO pismo koje im je otkrilo NEVEROVATNE TAJNE (VIDEO)

Autor:

Svet

10.02.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi vlasnici saznali su šta sve krije njihov tek kupljeni dom.

JA SAM POSLEDNJI PREŽIVELI: Par kupio staru kuću, pa dobio MISTERIOZNO pismo koje im je otkrilo NEVEROVATNE TAJNE (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen

Kortni i Met su mladi par koji je otkrio tajna skrovišta i kupe u svojoj kući staroj 130 godina, zahvaljujući misterioznom pismu koje su dobili nakon kupovine kuće. Pismo je stiglo iz Kanade i napisao ga je poslednji preživeli član porodice koji je posedovao imanje pre njih.

 

 

Dobili smo pismo upućeno "kupcu" – objasnila je Kortni u prvom u nizu viralnih TikTok video snimaka, a zatim pročitala šta piše u pismu.

Dozvoli da se predstavim. Ja sam poslednji preživeli član porodice Medison koja je nekada posedovala kuću i odrasla u njoj. Želeo bih da vam kažem o tajnim sobama i nekoliko stvari koje vam možda nisu rekli kada ste kupili kuću – napisao je bivši stanar.

 

 

Kuća, čiju lokaciju nisu hteli da otkriju, izgrađena je u viktorijanskom stilu i puna je tajnih pregrada koje im je bivši stanar pomogao da otkriju.

Prvo su otkrili tajni ormarić za piće iznad kamina u prednjem salonu. Riznica prašnjavih, starinskih duhova bila je skrivena iza kliznog panela sa ogledalom. Otkrili su decenijama stare, neotvorene flaše francuskog rozea iz 1970. i kaberne sovinjona iz 1989. koje su bile sakrivene pored starih kontejnera burbona, piva i šerija.

Zatim su, prateći uputstva u pismu, otkrili tajno skrovište u kupatilu, sakriveno naspram vrata u zidu za koje je Kortni rekla da je „najjezivije mesto u kući“. To je mali prostor u koji se može uvući, pa su pretpostavili da je to nekada bila neka soba.

 

 

I konačno, otkrili su ogroman prostor za skladištenje u podrumu koji su nazvali “veoma kul soba” i objasnili da moraju da smisle kako da na najbolji način iskoriste tajnu sobu.

 

 

Njihovi video snimci postali su hit na TikTok-u sa više od sedam miliona pregleda, a tiktokeri ne prestaju da komentarišu kako je njihova kuća kul.

Volim tvoju kuću! Ovo je kao potraga za blagom – napisao je jedan Titoker, dok je drugi dodao:

Ovo je moj san! Zaista sam ljubomoran.

Sviđa mi se što vam je prethodni vlasnik poslao pismo u kojem objašnjava sve o kući. Vrlo kul – dodao je treći, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading