EVO KAKO DA NAPRAVITE KUĆU ZA 1.400 EVRA: Mladić pokazao kako izgleda njegov dom, a jedan detalj izazvao je posebnu pažnju (VIDEO)

Autor:

Svet

05.02.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mladić je otkrio kako je uspeo da sagradi kuću za 1.400 evra.

EVO KAKO DA NAPRAVITE KUĆU ZA 1.400 EVRA: Mladić pokazao kako izgleda njegov dom, a jedan detalj izazvao je posebnu pažnju (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/brookstravels

Tiktoker upisan kao Brookstravels na ovoj društvenoj mreži, podelio je sa svojim pratiocima kako izgleda njegov novi dom, koji je napravio za samo 1.400 evra.

Ovaj mladi Amerikanac, naime, sakupljao je novac radeći različite poslove, između ostalih i posao šetača psa, a onda je tu svotu uložio u pravljenje pokretne kućice, u kojoj sada putuje duž ovog kontinenta.

- Krevet je zapravo dvostruki dušek koji sam isekao kako bi savršeno pristajao na drvenu platformu koju smo napravili ja i moj deda. Ispod kreveta je ostalo dovoljno prostora za razne stvari - objasnio je Bruks u videu koji je podelio i na kome se jasno vidi kako izgleda kuća u kojoj on sada provodi najveći deo vremena.

 

 

Međutim, zbog činjenice da u svom domu nema čak ni tuš ni toalet, mnogima je ova ideja prestala da bude primamljiva, iako je Bruks, kako kaže potpuno zadovoljan i to mu ne predstavlja nikakav problem.

Imam lavabo koji još nije dovršen, a evo i mog prozora iako bi voleo da imam više njih - napomenuo je on.

Bruksov video je impresionirao mnoge, posebno one koji nemaju puno novca, a želeli bi da imaju svoj krov nad glavom.

 

 

Međutim, bilo je i negativnih komentara korisnika Tiktok-a, u kojima se navodi kako je Bruksova minijaturna kuća depresivna.

- Ne bih da budem nepristojan, ali meni je ovo neverovatno depresivno

- Nema tuš ni toalet, dovoljno

- Malo prostranija kućica za psa

Bili su samo neki od komentara ispod njegove objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading