POTRES U DENVERU: Nikola Jokić dobija BRUTALNO pojačanje pred plej-of?

Autor:

Sport

09.02.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se u NBA ligi zakuvala poslednjih dana, pa je sada red da odgovori na brojne trejdove stigao i na Denver.

POTRES U DENVERU: Nikola Jokić dobija BRUTALNO pojačanje pred plej-of?

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Iako je do pre samo dva dana delovalo da će Denver Nagetsi imati sjajnu poziciju pred start plej-ofa, kao i veliku šansu da se nađu u finalu NBA lige, situacija se znatno zakomplikovala poslednjih dana.

NBA ligu su prodrmali brojni trejdovi velikih zvezda, a gotovo sve su stigle na Zapadnu konferenciju. Prvo je Kajri Irving pojačao Dalas, gde se pridružio Luki Dončiću, a zatim je u ekipu Finiksa stigao Kevin Durent, u trejdu koji je iste sekunde postavio Finiks na vrh liste favorita u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

Ipak, sada je red da odgovori stigao i na Denver, a sve glasnije se može čuti da su Nagetsi zainteresovani za Ou Džija Anunobija, krilnog košarkaša Toronto Reptorsa.

Foto: Tanjug/AP

Anunobi u dresu Toronto Reptorsa

Toronto je jedna od retkih ekipa čiji su igrači i dalje zanimljivi na NBA pijaci, pa se brojni klubovi raspituju oko Siakama i Anunobija, a među njima je i Denver.

Nagetsi imaju nekoliko igrača koje mogu da ponude u različitim trejdovima, pre svega Bounsa Hajlanda, Iša Smita i Džefa Grina, pa ćemo videti da li će u završnim satima poslednjeg dana za trejdove u NBA ligi Denver uspeti da u svoje redove dovede sjajno krilo, čime bi im šanse za dobar plasman dodatno porasle.

Anunobi ove sezone beleži 17 poena u proseku, uz malo više od pet skokova, kao i dve asistencije, pa bi svakako bio sjajno pojačanje pred nastavak sezone. Ipak, krilnog igrača trenutno muči povreda, zbog koje nije igrao od 28. januara, pa ćemo videti da li će to predstavljati problem u mogućem trejdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading