ŠOKIRAO AMERIKANCE! Jokić ili Šelbi? Svi pričaju o novom IMIDŽU dvostrukog MVP-a lige!

Autor:

Sport

08.02.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić se našao u centru pažnje američke javnosti, ali ovaj put ne samo zbog svog fantastičnog učinka.

ŠOKIRAO AMERIKANCE! Jokić ili Šelbi? Svi pričaju o novom IMIDŽU dvostrukog MVP-a lige!

Foto: Twitter/Printscreen/nuggets

Nikola Jokić

Srpski centar Nikola Jokić je odigrao još jednu spektakularnu partiju, pošto je u pobedi svog Denvera protiv Minesote, rezultatom 146:114, ubacio 20 poena, uz čak 16 asistencija, odnosno 12 skokova.

Poznato je da srpski igrač ne voli previše da se eksponira u javnosti, i da osim sjajnih partija, kao i povremenih druženja sa konjima, Jokića retko možemo da vidimo u medijima. Ipak, sada to nije slučaj.

Centar Denvera se pred noćašnji meč sa Minesotom pojavio u odeći koja dosta podseća na članove čuvene porodice Šelbi, iz poznate serije "Peaky Blinders", a svakako je kapa ostavila najveći utisak.

Mnogi su se našalili da je na ovaj način pokušao da uplaši igrače Minesote, pošto je poznato koliko su članovi porodice Šelbi opasni. Na kraju, ako je to želeo, Jokić je to i uspeo, pošto igrači Minesote nisu imali rešenja za njega, pa je Denver stigao do nove ubedljive pobede, čime se osvetio Minesoti za poraz od pre nekoliko dana, kada su Nagetsi nastupili bez skoro čitave prve postave.

Posle ovog meča, Denver se učvrstio na prvom mestu Zapadne konferencije, sa skorom od 38 pobeda i 17 poraza, što je čak pet trijumfa više u odnosu na Memfis, koji je trenutno drugoplasirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading