RASKOL U DENVERU: Bouns Hajland napušta Denver nakon svađe sa Melounom

Autor:

Sport

28.01.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su Nagetsi prvi na tabeli Zapadne konferencije, čini se da i u redovima ove ekipe ne funkcioniše sve kako treba.

RASKOL U DENVERU: Bouns Hajland napušta Denver nakon svađe sa Melounom

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaš Denvera Bouns Hajland nalazi se na izlaznim vratima ekipe iz Kolorada, prema navodima Džejka Fišera, američkog novinara.

Fišer tvrdi da se Nagetsi raspituju kolika je Hajlandova tržišna vrednost, pa nije isključeno da ovaj košarkaš napusti Denver tokom ove sezone.

Navodno, došlo je do raskola između Bounsa Hajlanda i Majka Melouna, trenera Denver Nagetsa, a u prilog upravi Denvera ide i činjenica da neće moći da plate i Hajlanda i Brusa Brauna kada dođe vreme da se ugovori produže, pa je sve izvesnije da će mladi plej napustiti Denver.

Foto: Tanjug/AP

Bouns Hajland u dresu Denvera

Nagetsi su navodno zainteresovani za prevashodno defanzivno orijentisanog visokog igrača uz dodatni pik u zamenu za Hajlanda, a očigledno je da u Denveru čine sve kako bi maksimalno ojačali ekipu pred plej-of, u koji će Nagetsi svakako ući sa najvišim ambicijama.

Hajland ove sezone u proseku postiže 12,4 poena, tri asistencije i dva skoka. Nije igrao na dva vezana meča, a u tim se vratio pre dve noći, u porazu od Milvokija na strani.

Deluje trenutno da bi Hajland mogao put Minesote gde se za sve pita Tim Koneli, njegov veliki pristalica i čovek koji ga je i draftovao dok je bio u Denveru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading