NA GRADILIŠTU DIŽU STANDARDE: Posle gostovanja u Republici Srpskoj, sledi novi meč sa ekipom preko Drine, ali na domaćem terenu!

Autor:

Sport

09.02.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novo odmeravanje snaga.

NA GRADILIŠTU DIŽU STANDARDE: Posle gostovanja u Republici Srpskoj, sledi novi meč sa ekipom preko Drine, ali na domaćem terenu!

Foto: FK Gradilište Loznica

Ekipa Gradilišta već u svojoj drugoj sezoni od osnivanja pravi ozbiljne planove za dalju budućnost kluba.

Republika

U pauzi između dva dela prvenstva ekipa kroz prijateljske utakmice teži da se što bolje spremi za takmičarske mečeve. Niko u klubu nije zadovoljan rezultatima jesenjeg dela šampionata, na proleće se očekuje da to bude dosta bolje. 

Proteklog vikenda klub je gostovao ekipi Budućnosti iz Pilice koja se takmiči u drugoj ligi Republike Srpske. Tada je odigrana i prijateljska utakmica u kojoj je domaći tim slavio ubedljivim rezultatom. 

U nedelju, 12. februara član Opštinske lige Loznica odigraće i drugi prijateljski meč u pripremnom periodu. Ovoga puta protivnik na terenu u Podrinju biće ekipa Lokanj, koja se takmiči u ligi preko Drine. 

Predsednik kluba iz Loznice je povodom predstojećeg meča za naš portal poručio: 

- Pretežno smo prijateljske utakmice igrali sa timovima iz lige u kojoj se i takmičimo. Sada sam došao na ideju da uvedemo neko novine, a kako su nam komšije sa druge strane reke jako blizu odlučili smo da stupimo u kontakt sa njima. Već smo odigrali jedan meč tamo sa drugom ekipom, sada je došao red na nas da budemo domaćini. Uspostavili smo prijateljske odnose sa nekoliko klubova iz Republike Srpske i nadamo se da će to sve izrasti u jedno pravu i dugoročnu saradnju na svim poljima. 

Ekipa Gradilišta će već sledeće srede odigrati novu utakmicu, tada će protivnik biti Sloga iz Lipničkog šora, utakmica sa timom Tabanci koji je takođe član lige u Republici Srpskoj zakazana je za 19. februar. Generalna provera pred početalk sezone biće sa ekipom OFK Janja u Janji. 

Prolećni deo sezone ekipa počinje na domaćem terenu protiv lideru na tabeli. U prvom susretu Borac je slavio sa 9:0.

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading