VAŽNO SAOPŠTENJE: Dogovor dvojice klupskih predsednika je postignut - uspostavljena je saradnja na obostrano zadovoljstvo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se obratio svojim vernim navijačima.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Dogovor dvojice klupskih predsednika je postignut - uspostavljena je saradnja na obostrano zadovoljstvo!

Foto: FK Gradilište Loznica

Iza fudbalera lozničkog Gradilišta je neuspešna polusezona. Svega jedna pobeda i 14 poraza, učinak su kluba u prvom delu šampionata i svi u klubu se nadaju daleko boljim ostvarenjima u nastavku takmičenja.

 

Tokom zimske pauze, veliki broj fudbalera pristigao je u redove Gradilišta, a kako su i u samom klubu istakli najveće pojačanje, od kako ova loznička ekipa egzistira na fudbalskoj mapi Srbije, svakako je Nemanja Filipović nekadašnji kapiten i najbolji fudbaler Sinđelića iz Lipnice.

Foto: FK Gradilište Loznica

Najveće pojačanje u klupskoj istoriji

 

Tokom zimskih priprema ekipa je odigrala i prvi kontrolni susret. Protivnik je bio član Druge lige Republike Srpske, ekipa Budućnosti iz Pilice koja je pokazala i dokazala klasu i slavila sa ubedljivih 14:0 (6:0).

Međutim, ono što je u ovom momentu mnogo važnije kada je samo funkcionisanje kluba, jeste rešenje glavnog problema koje se odnosilo na igralište na kojem će FK Gradilište dočekivati svoje rivale u nastavku šampionata.

O saradnji koja je uspostavljena sa prijateljima iz FK Podrinje iz Lozničkog Polja, klub je izdao saopštenje:

- Dogovorena je saradnja klubova na sastanku kojem su prisustvovali predsednici FK Podrinje i FK Gradilište. Između ostalih, postignut je dogovor o korišćenju terena po kojem će FK Podrinje ustupiti svoj teren ekipi Gradilišta, koje će ubuduće na tom terenu dočekivati svoje rivale u okviru Opštinske lige Loznica.

Foto: FK Gradilište Loznica

Dogovor dvojice predsednika

 

Da podsetimo, ekipa Gradilišta u prolećnoj premijeri gostuje u Kozjaku gde će se sastati sa ekipom Borca. Prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Borca rezultatom 9:0.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading