OBA SASTAVA SU PRETRPELA VELIKE PROMENE: Pred zimsku pauzu, tim iz Čečine se radovao, da li je sada vreme za Rad?!

Autor:

Sport

08.02.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva tima iz istog ranga takmičenja.

OBA SASTAVA SU PRETRPELA VELIKE PROMENE: Pred zimsku pauzu, tim iz Čečine se radovao, da li je sada vreme za Rad?!

Foto: FK Moravac Čečina

U nedelju se u Čečini igra prijateljski susret između domaćeg Moravca i Rada iz Merošine.

Republika

Moravac je na zimsku pauzu u Nišavskoj okružnoj ligi otišao sa 14. pozicije na tabeli, samo tri boda više ima tim iz Čečine u odnosu na poslednjeplasirani sastav iz Jovanovca. U aktuelnom prelaznom roku igrački kadar je dosta izmenjen, čak šest novih igrača je pristiglo, a neki su aktivirani i iz penzije. 

Ekipa Rada takođe ne stoji baš najbolje posle prvog dela sezone. Sa 14 bodova nalaze se na deobi devetog mesta na tabeli. Uprava kluba je početkom godin odlučila da na mesto sportskog direktora postavi Uroša Jovanovića koji je u prethodnom periodu vredno radio kako bi ojačao igrački kadar. 

 

 

U sklopu priprema za nastavak sezone ova dva tima će u nedelju odmeriti snage u prijateljskom susretu. Za ekipu iz Merošine će to biti prvi meč od početka godine, dok je Moravac do sada odigrao dva.

Sportski direktor tima iz Merošine, Jovanović je za naš portal povodom početka priprema izjavio:

- Zbog vremenskih uslova smo malo promenili tok priprema, već dva meča smo morali da odložimo zbog ledenih dana. Prilika se sada ukazala protiv Čečine u gostima i nadamo se da će i vreme poslužiti. Cilj je da se što pre stekne fizička snaga i kondicija, želimo da vidimo da li smo pogodili sa pojačanjima. Rezultat je svakako u drugom planu, ali želimo da vidimo kako stojimo. Na nedavno održanoj skupštini kluba napravili smo plan za dalji period u koji su uključene i mlade snage. Sa ekipom iz Čečine imamo jako dobre odnose, svake godine se održava prijateljska utakmica između naših timova, pa će tako biti i predstojećeg vikenda.  

Svoj komentar na predstojeći meč izneo je i Danijel Punoševac - Falkao, prva zvezda tima iz Merošine, a i šire:

- U poslednjem kolu pred kraj sezone uspeo sam da zatresem mrežu Moravca za 1:0, ali smo na kraju izgubili. Dosta je novih lica u igračkom kadru, vredno radim tokom zimske pauze kako bi se ustalio u startnoj postavi na proleće. Jako dobro poznajem ekipu iz Čečine i nadam se da ćemo pružiti dobru igru. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading