U VRNJCIMA POČELE PRIPREME: Ciljevi se znaju još od početka sezone, ekipa želi povratak u viši rang!

Autor:

Sport

09.02.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji tim u prvom delu sezone širom Srbije, krenuo je sa pripremama za drugi deo sezone.

U VRNJCIMA POČELE PRIPREME: Ciljevi se znaju još od početka sezone, ekipa želi povratak u viši rang!

Foto: FK Popovići Vrnjci

Član Međuopštinske lige Raškog okruga postao je poznat javnosti zbog situacije sa gledanjem VAR-a na mobilnom telefonu. Kasnije je video sa sudijom postao viralan čak i van granica naše zemlje.

Republika

Ekipa Popovića igra svoju drugu vezanu sezonu u međuopštinskom rangu, pre toga su četiri godine bili članovi okružnog stepena takmičenja. Na zimsku pauzu otišli su sa učinkom 9-2-4 što je bilo dovoljno za deobu treće pozicije na tabeli. 

Klub je počeo pripreme početkom nedelje u Vrnjcima. Prve dve nedelje će se raditi na fizičkoj spremi, nakon čega će se krenuti i rad sa loptom. Očekuje se i odigravanje nekoliko prijateljskih susreta o čijim će se terminima uskoro odlučiti.

Svi u klubu se nadaju da će prolećnim mečevima uspeti da ostvare cilj za ovu sezonu, a to je povratak u Rašku okružnu ligu. Igrački kadar nije pretrpeo promene, svi fudbaleri iz prvog dela sezonu su i dalje tu, a stigla su i dva pojačanja. 

Nikola Bučukarević (23) dolazi iz redova Borca (Vraneši), u karijeri je nastupao i za Goč, Napredak (Gračac), Trstenik i ekipu Vrnjačke Banje. Nikola pokriva pozicije u veznom redu.

Marko Gavrović (23) je drugi novajlija u aktuelnom prelaznom roku. Ovo je njegov drugi mandat u klubu, dolazi iz redova Poleta (Milutovac), gde je otišao upravo iz Popovića. Igra na poziciji veznog igrača, ali mu nisu strani ni zadaci na krilnim pozicijama. Do sada je nosio dres Goča, Napretka (Gračac), Omladinca (Novo Selo) i Vrnjačke Banje.

Prolećeni deo sezone ekipa počinje u Vrnjcima protiv sastava Jedinstva sa kojim deli treću poziciju na tabeli. U prvom susretu u Godačici domaći tim je slavio sa 3:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading