TRANSFER BOMBA U BRUSU: Nikolić stiže u redove FUD-a!

Autor:

Sport

09.02.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač koji je bio jedan od nosioca ekipe na prošloj adresi.

TRANSFER BOMBA U BRUSU: Nikolić stiže u redove FUD-a!

Foto: FK FUD Brus

Ekipa FUD-a je pre sedam godina bila član zonskog ranga takmičenja, gde je provela dve sezone. 

Republika

Trenutno se tim iz Brusa takmiči u Prvoj rasinskoj okružnoj ligi, gde su na zimsku pauzu otišli sa šeste pozicije i 26 bodova. Trećeplasirani sastav Gornji Stepoš ima samo  tri boda više.

Uprava kluba ovih dana promovisala je veliko pojačanje. Reč je o Nenadu Nikoliću (26) koji dolazi iz redova Sloge (Dašnica). Sa svojim sada već bivšim timom na zimsku pauzu je otišao sa 12. pozicije na tabeli. Po mnogima Nikolić je imao fantastičnu polusezonu u sastavu iz Dašnice. 

Republika

Foto: FK FUD Brus

Nikolić Nenad

I pored velike želje Sloge da zadrži Nenada u svojim redovima, uprava FUD-a uspela je u svojoj nameri da Nikolić pojačanja njihov sastav. Reč je o igraču koji može da pokrije više pozicija u napadu, i ovo će biti njegov drugi mandat u sastavu iz Brusa. U karijeri je nastupao još i za Kopaonik, a takođe je aktivan i na malom fudbalu gde nastupa za istoimenu ekipu. 

Uprava kluba imajući u vidu da je vodeći dvojac već dosta odmakao, za cilj do kraj sezone postavila je da ulazak u top 5 timova. Prvi takmičarski meč na proleće FUD igra na svom terenu protiv ekipe Čitluk, od koje su u prvom susretu poraženi na gostovanju rezultatom 4:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading