SKANDAL U ARENI: Navijači Partizana IZVREĐALI reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

23.02.2023

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek turske ekipe se našao na udaru simpatizera crno-belih.

SKANDAL U ARENI: Navijači Partizana IZVREĐALI reprezentativca Srbije!

Foto: Starsport

Navijači Partizana u Evroligi

Košarkaši Fenerbahčea savladali su u beogradskoj Areni ekipu Partizana sa 97:94, u meču 25. kola Evrolige.

Videli smo veliku borbu u Beogradu, a iako su dobar deo meča vodili, crno-beli su u finišu posustali, pa je ekipa Fenerbahčea odnela dva boda iz glavnog grada Srbije.

Osim neizvesne završnice, utakmicu je obeležilo i vređanje Marka Gudurića, srpskog reprezentativca i bivšeg košarkaša Crvene zvezde, od strane navijača Partizana.

Foto: Starsport

Marko Gudurić u dresu Fenerbahčea

Pored standardnih povika ka Guduriću, u finišu meča se u hali orilo i "Gudura, Gudura, puši ku**c Gudura" , u trenucima kada je srpski reprezentativac "zatrpavao" koš večerašnjeg rivala. Uz to, u tim momentima su i zatrpali parket i upaljačima, pa je meč na kratko bio prekinut.

Poznato je da nijedan bivši košarkaš Crvene zvezde ne doživi sjajan doček od strane "grobara", ali deluje da su navijači crno-belih večeras preterali u vređanjima, pošto se radi o reprezentativcu naše zemlje.

Upravo je Marko Gudurić bio najzaslužniji za pobedu Fenerbahčea, pošto je uz 23 poena imao i sedam asistencija. Najbolje ga je pratio Dajšon Pjer, koji je ubacio 21 poen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
kole

24.02.2023 00:38

Grobari se bas obrukali veceras. Navijali kao da su na parastosu.