REČI KOJE LEDE KRV U ŽILAMA: Gospodska izjava Itudisa posle pobede nad Partizanom u grotlu Štark arene!

Autor:

Sport

23.02.2023

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki stručnjak imao emotivno obraćanje posle susreta u Beogradu.

REČI KOJE LEDE KRV U ŽILAMA: Gospodska izjava Itudisa posle pobede nad Partizanom u grotlu Štark arene!

Foto: Starsport

Trener Fenera Dimitris Itudis

Trener Fenerbahčea Dimitris Itudis izjavio je posle pobede nad Partizanom u 25. kolu Evrolige da "postoje važnije stvari od košarke". On je obraćanje medijima počeo odavanjem počasti žrtvama razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju odnevši oko 50 hiljada života, a kao ključ trijumfa istakao je sjajno napadačko raspoloženje svojih izabranika.

- Pre svega, voleo bih da počnem sa ovim. Za nas i celu Tursku ovo je bilo izuzetno emotivno. Mnogo ljudi je izgubilo živote, imovinu... Ipak, moramo da nastavimo dalje. Znamo šta treba da uradimo da pomognemo turskom društvu, svako od nas, sve resurse ćemo staviti na raspolaganje turskom društvu - počeo je trener Fenera, a onda je dodao:

- Oko meča, od srca čestitam svom timu. Bila je to sjajna utakmica, Partizan nas je "ubijao" na početku, ali nas je poslužio šut za tri poena. Kreirali smo dobre šuteve i dobili utakmicu. Bila je ovo sjajna atmosfera u Štark areni, koja nosi domaćina, ali je i nas dodatno motivisala - poručio je Itudis

Republika

Foto: Starsport

Panterov šut preko Kalatesa

Najzaslužniji pojedinac za 15. pobedu istanbulskog kluba u eliti bio je Marko Gudurić, koji je susret završio sa 25 poena i sedam asistencija, a našao se na meti žestokih uvreda grobara u našoj najvećoj dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading