PARTIZAN KLJUCNUO "ALBATROSE": Obradović otkrio šta je PRESUDILO Nemcima!

Autor:

Sport

02.03.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg crno-belih nakon što je upisana bitna evroligaška pobeda.

PARTIZAN KLJUCNUO "ALBATROSE": Obradović otkrio šta je PRESUDILO Nemcima!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je, posle pobede nad Albom (88:74) u 26. kolu EVrolige, da je odlična igra njegovih izabranika u trećoj četvrtini odlučila pitanje pobednika u Štark areni.

- Verujem da je treća četvrtina bila ključna. Igrali smo sjajnu odbranu, primili smo samo devet poena, što je bilo odlično. U četvrtoj deonici smo malo stali, ali uspeli smo da privedemo utakmicu kraju - poručio je trofejni stručnjak.

Republika

Foto: Starsport

Detalj iz Štark arene sa meča Partizan - Alba

Žoc je upitan o putu u Italiju (Virtus i Milano), što su naredni izazovi crno-belih u eliti, a odgovorio je da je za njega apsolutni prioritet okršaj na obali Jadrana u okviru AdmiralBet ABA lige.

- Naš sledeći zadatak je utakmica u ABA ligi, ona nam je veoma važna i koncentrišemo se samo na nju, pokušaćemo da oporavimo ekipu i da se usresredimo na naše dalje obaveze. Čeka nas izuzetno težak posao u Splitu - najavio je Obradović.

Žoc se na konferenciji za novinare zahvalio Splićanima što su mu izašli u susret i prihvatili da pomere meč za subotu, kako bi Partizan dobio dan više za pripremu "duplog programa" koji sledi u Evroligi.

Podsetimo da je Crvena zvezda večeras poražena od Bajerna u Minhenu, tako da su srpski predstavnici ove večeri zabeležili polovičan učinak u najkvalitetnijem takmičenju "starog kontinenta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading