OBRADOVIĆ PRED EFES: Trener Partizana otkrio KLJUČ pobede u Istanbulu!

Autor:

Sport

15.03.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli igraju prvo od šest malih finala.

OBRADOVIĆ PRED EFES: Trener Partizana otkrio KLJUČ pobede u Istanbulu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostuju u četvrtak ekipi Efesa u meču 29. kola Evrolige.

Crno-beli u duel ulaze osokoljeni pobedom u derbiju, ali posle poraza od Olimpije u Evroligi, pa će im meč u Turskoj biti od velike važnosti, ako žele da uđu u Top 8.

Pred ovu utakmicu izjavu je dao i Željko Obradović, trener Partizana.

- Dvostruki prvak Evrope, povređeni igrači su im se vratili. Vasa Micić I Šejn Larkin, koji su najavažniji u tom timu, Buboa se oporavio, tako da će igrati u kompletnom sastavu, što je uvek dobro da za protivnika imate tako sjajnu ekipu, koja je poslednje dve godine bila prvak Evrope. Moramo da se spremimo na najbolji mogući način da probamo da igramo jednnu normalnu utakmicu - izjavio je strateg beogradskog kluba.

Podsetio je Obradović i na izjave Ergina Atamana, koji je rekao da je ovaj meč ključan za njegov tim.

- Sigurno će biti motivisani, videli smo već izjave trenera Atamana, koji je rekao da je za njih ova utakmica ključna u svakom pogledu. Mislim da će njihov način pripreme za tu utakmicu biti takva da će želeti da odigraju najbolje protiv nas.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Zek Ledej

Dodao je i da je derbi već arhiviran i da je fokus na onome što sledi.

- Svaka pobeda donosi samopouzadnje,a ove godine je mnogo utakmica. Način na koji smo počeli i završili derbi pokazuje da igrači veruju u sebe, ali fokus je na ovo što je ispred nas, zaboravljamo ono što je bilo.

Istakao je i da će dati ekipi slobodan vikend posle duela u Istanbulu.

- Probaćemo da osvežimo ekipu, igrači će dobiti slobodno posle utakmice u Istanbulu, bez dileme. Daću im slobodan vikend, mislim da će to biti dobro, jer igramo posle tek u petak protiv Olimpijakosa. Imaćemo četiri dana za trening, a u tom ritmu nismao trenirali ne pamtim otkad. Posle toga dolazi pakleni program - rekao je Obradović.

Meč u glavnom gradu Turske počinje u 18 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading