POTRES U HUMSKOJ: Dinamo KRADE trenera Partizanu?

Autor:

Sport

04.04.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda grobara povezan sa slavnim klubom.

POTRES U HUMSKOJ: Dinamo KRADE trenera Partizanu?

Foto: Starsport

Kao bomba je odjeknula informacija u srpskoj javnosti da će FK Partizan dobiti novu upravu. 

Prema saznanjima "Mocartsporta", to će usloviti i promene na klupi, pošto će Igora Duljaja na klupi crno-belih zameniti Marko Nikolić, trofejni stručnjak i veliki miljenik grobara.

Ipak, čini se da će do realizacije ovog plana teško doći. Naime, za Nikolića je zainteresovan FK Dinamo Moskva, koji želi da na klupu dovede srpskog trenera.

Podsetimo, Marko Nikolić je slobodan još od oktobra 2021. godine, a iako je nekoliko puta povezivan sa ekipama CSKA, Dinama i Krasnodara, odlučio je da sačeka pravu ponudu, pre nego što preuzme neku ekipu.

Foto: Starsport

Marko Nikolić, bivši trener Partizana

U Moskvi nisu zadovoljni radom Slaviše Jokanovića, a njega bi mogli da naslede ili Nikolić, ili Stanislav Čerčesov, aktuelni trener mađarskog Ferencvaroša.

Ipak, za sada nije bilo konkretnih razgovora Nikolića i Dinama.

- Da li je Dinamo ikada izneo konkretnu ponudu pred Nikolića? Ne, nikada nije bilo konkretnih razgovora - rekao je Dejan Joksimović, agent koji zastupa Marka Nikolića.

Podsetimo da je Partizan tekuće takmičarske godine promenio tri trenera. Sezonu je počeo Ilija Stolica, koga je ekspresno zamenio Gordan Petrić, ali se i on povukao posle katastrofalnog starta prolećne sezone. On će ostati upamćen po debaklu od Mladosti GAT u Humskoj (0:4), kao i eliminaciji od Šerifa u plej-ofu za plasman u osminu finala Lige konferencija.

Nakon njih je došao Igor Duljaj, ali se ni on nije proslavio do sada, pa je jasno da vrlo lako naredne sezone na klupi "parnog valjka" može sedeti novi strateg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading