DODATNO POJAŠNJENJE EVROLIGE: Ovo se NIKAKO neće svideti grobarima!

Autor:

Sport

28.04.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz uprave organziacije su se oglasili i izrekli kazne vinovnicima skandaloznog incidenta.

DODATNO POJAŠNJENJE EVROLIGE: Ovo se NIKAKO neće svideti grobarima!

Foto: www.profimedia.rs

Tuča košarkaša Reala i Partizana

Košarkaši Partizana stigli su do druge pobede u plej-of seriji Evrolige protiv Reala u Madridu (95:80), a utakmicu je obeležila žestoka tuča košarkaša oba tima zbog koje je susret i prekinut na 1:40 do kraja.

Incident je započeo Serhio Ljulj koji je krvnički udario Kevina Pantera, kapiten Partizana mu je uzvratio, a ubrzo su se umešali i ostali košarkaši oba tima. U jednom trenutku se nije znalo ko koga udara, pesnice su sevale na sve strane, a Evroliga tek treba da donese kazne za vinovnike incidenta.

Posle ove tuče, sa nestrpljenjem se čekalo oglašavanje Evrolige i odluka o kaznama, a ona je tokom popodneva stigla i razočarala navijače beogradskog kluba.

Foto: Starsport

Kevin Panter je suspendovan na dve utakmice

Naime, Kevin Panter je suspendovan na dve, a Matijas Lesor na jednu utakmicu, pa će crno-beli prolaz na završni turnir Evrolige tražiti bez dva glavna igrača. Sa druge strane, Geršon Jabusele je završio sezonu, dok je Gabrijel Dek kažnjen jednom utakmicom.

Osim toga i novčanih kazni, u iznosu od 50.000 evra, Evroliga je saopštila i da na ovu odluku neće biti moguće žalbe, tako da je ona konačna, što znači da u utakmici broj tri svakako nećemo gledati duo Partizana na terenu, dok će kapiten presedeti i potencijalni četvrti duel ove serije.

Podsetimo, treći meč je na programu u utorak, 3. maja, i počinje u 20 časova i 30 minuta, a dva dana kasnije će ove dve ekipe ponovo na teren u isto vreme, ako za to bude bilo potrebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading