ŠOK ZA CRNO-BELE: Partizan namerno GUBI treći meč od Reala?

Autor:

Sport

28.04.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti za "parni valjak" od strane Evrolige.

ŠOK ZA CRNO-BELE: Partizan namerno GUBI treći meč od Reala?

Foto: Starsport

Ledej i Papapetru sa saigračima iz Partizana

Druga utakmica plej-ofa Evrolige između Real Madrida i Partizana završena je skandalozno, masovnom tučom koju su inicirali Serhio Ljulj i Kevin Panter.

Njih dvojica su se prvi pokačili, a momentalno su u sukob uleteli svi igrači oba tima, osim Rudija Fernandeza, pa je nastala opšta makljaža.

Dan nakon neverovatnih scena u Vizink centru, Evroliga je donela zvaničnu odluku o kaznama za učesnike tuče.

Što se Partizana tiče, Kevin Panter je dobio dve utakmice suspenzije, a Matijas Lesor jednu. Sa druge strane, najgore je prošao Geršon Jabusele koji je završio sezonu i kažnjen je sa pet mečeva, dok je Gabrijel Dek suspendovan za narednu utakmicu.

Takođe, oba kluba su kažnjena sa po 50.000 evra.

Jasno je da, iako su igrači Reala na papiru dobili veću kaznu, gore je u ovoj situaciji prošao Partizan. Naime, klupa madridskog tima je značajno duža, najavljen je i povratak Edija Tavaresa, pa će aktuelni vicešampion Evrope mnogo lakše podneti izostanak svojih uzdanica, u odnosu na beogradski tim, pogotovo kada se u obzir uzme i situacija sa Danteom Egzumom.

Nakon izbacivanja kazni od strane Evrolige, pojavila se bojazan među navijačima crno-belih da će na Završnom turniru ovog takmičenja igrati bez Kevina Pantera, svog najboljeg strelca.

Naime, ako igrači Željka Obradovića sve reše u trećoj utakmici, suspenzija će za Pantera važiti i za naredni meč, a to bi bilo polufinale, u meču protiv Barselone, eventualno Žalgirisa.

Kako sada stvari stoje, čini se da je za beogradski klub najbolja solucija da izgube treći duel, a da zatim pobedu potraže u četvrtom meču, kada će se u tim vratiti i Matijas Lesor.

Podsetimo, treći duel ove četvrtfinalne serije je na programu u utorak, od 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading