POTRES PRED DRUGI MEČ U MADRIDU: Sve se PROMENILO, Partizan saznao KLJUČNE vesti!

Autor:

Sport

26.04.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko noći su izabranici Željka Obradovića sve okrenuli u svoju korist.

POTRES PRED DRUGI MEČ U MADRIDU: Sve se PROMENILO, Partizan saznao KLJUČNE vesti!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana stigli su do brejka već na startu plej-of serije Evrolige, te su savladali Real u Madridu rezultatom 89:87.

Trojku za pobedu u poslednjim trenucima postigao je Kevin Panter, a po završetku ovog meča zavladala je panika u "kraljevskom" klubu.

Osim samog poraza, veliki problem "kraljevskom" klubu predstavlja i povreda Valtera Tavaresa, koji je u bolovima napustio halu i pod znakom pitanja je za nastavak serije.

Ovo je uticalo i na bukmejkere, pa je sada ekipa Partizana favorit za plasman na fajnal-for Evrolige, što je velika promena u odnosu na početak četvrtfinalne serije ove dve ekipe.

Kvota na prolaz crno-belih sada iznosi 1.85, dok je koeficijent na Real trenutno 1.95, pa je "parni valjak" posle veličanstvene pobede dobio ulogu blagog favorita pred nastavak serije.

Jasno je da mnogo toga zavisi od druge utakmice, a ukoliko Partizan uspe da napravi dupli brejk, došli bi na korak do plasmana na završni turnir Evrolige.

Kada je reč o kvotama za osvajanje Evrolige, Partizan se i tu sve bolje kotira, pa je kvota sa 13 pala na samo osam, po čemu su peti favoriti.

Druga utakmica između Reala i Partizana na programu je u četvrtak u Madridu od 20 časova i 45 minuta. Treći meč će biti odigran drugog maja u Beogradu od 20.30 časova, a eventualni četvrti dva dana kasnije takođe u Beogradu. Eventualna majstorica je na programu devetog maja u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading