SREĆA ZA PARTIZAN: Crno-beli dobro prošli - ODLIČNE vesti za Željka i igrače!

Autor:

Sport

26.04.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da je moglo i gore po beogradski tim.

SREĆA ZA PARTIZAN: Crno-beli dobro prošli - ODLIČNE vesti za Željka i igrače!

Foto: Starsport

Ledej i Papapetru sa saigračima iz Partizana

Košarkaši Partizana odigrali su fenomenalan meč protiv Reala u Madridu i već na startu plej-of serije Evrolige stigli su do brejka.

Četa Željka Obradovića slavila je sa 89:87, a trojku za pobedu postigao je Kevin Panter, inače i najbolji pojedinac utakmice sa 26 poena, šest asistencija i tri skoka.

Mora se priznati da je crno-beli tim imao i dobro suđenje u Madridu, izveli su gosti i više slobodnih bacanja od domaće ekipe, a čini se da su dobro prošli i kada su u pitanju arbitri za predstojeći, drugi meč.

Naime, na utakmici koja je na programu u četvrtak, pravdu će deliti Hrvat Sreten Radović, Letonac Olegs Latiševs, kao i Portugalac Fernando Roka.

Radović je godinama jedan od najboljih evropskih sudija, a veliki broj puta je Partizanu sudio mečeve u okviru takmičenja na Jadranu. Sa druge strane, Latiševs je ove godine tri puta arbitriran za mečeve crno-belih, a u njima je Partizan upisao dve pobede, protiv Bajerna i Crvene zvezde. Takođe, sudio je i u Milanu, kada je Armani savladao izabranike Željka Obradovića.

Što se tiče Roke, on je ove godine crno-belima delio pravdu samo u Atini, kada je sa 91:89 pobeđen Panatinaikos.

Utakmica broj dva je na programu u četvrtak od 20.45. Podsetimo, serija se nakon toga seli u Beograd, a treći meč će biti odigran u utorak u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading