IDEMO NA MAKSIMALNU POBEDU: Kevin Panter ZAPRETIO Realu - CILJ je da slavimo 3:0!

Autor:

Sport

24.04.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crno-belih obradovao grobare pred ključne duele u Evroligi.

IDEMO NA MAKSIMALNU POBEDU: Kevin Panter ZAPRETIO Realu - CILJ je da slavimo 3:0!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

Košarkaši Partizana su izborili plasman u Top 8 fazu Evrolige, gde ih očekuje četvrtfinalna serija sa Realom iz Madrida, aktuelnim vicešampionom Evrope.

Pred duel dva velikana oglasio se i Kevin Panter, kapiten crno-belih, koji ističe da će sitnice odlučiti pobednika ove serije.

Detalji će odlučiti. Naravno, pobedili smo ih u Beogradu i svesni smo toga, ali detalji će biti ključni kada igraš protiv nekoga na tri pobede. Sitnice mogu da vam daju prednost, a o tim sitnicama razmišljam ovih dana.

Ističe da se nada da njegov tim može da upiše dve pobede u Madridu, i da je cilj da na kraju Partizan slavi sa 3:0.

Cilj je da obe utakmice pobedimo. To je mentalitet koji je potreban. Iskreno, cilj je da pobedimo 3-0. Ne želimo da razmišljamo da im damo neku utakmicu, a onda ćemo mi neku drugu da pobedimo, uvek razmišljamo da pobedimo svaku utakmicu - rekao je Panter.

Foto: Starsport

Kevin Panter u dresu Partizana

Nije želeo da daje komentar o tome gde će nastaviti karijeru.

Razmišljao sam, naravno svestan sam budućnosti jer se bliži taj deo godine, ljudi tada menjaju sredine, svestan sam svega, ali iskreno, sada samo želim da se koncentrišem na okršaje protiv Real Madrida - istakao je bek crno-belih.

Podsetimo, prva utakmica je na programu u utorak od 20:45, dok je drugi meč na programu dva dana kasnije, takođe u Madridu. Nakon toga se serija seli u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading