POŽAR U KUĆI MASOVNOG UBICE PODMETNUT? Vatrogasci dobili dojavu sa Cetinja - neko je samo rekao da gori kuća i spustio slušalicu (VIDEO)

Autor:

Svet

26.04.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobili smo u 21.09 časova dojavu od nepoznate osobe koja je javila da gori kuća u Medovini i spustila slušalicu, rekao je načelnik Službe zaštite i spašavanja.

POŽAR U KUĆI MASOVNOG UBICE PODMETNUT? Vatrogasci dobili dojavu sa Cetinja - neko je samo rekao da gori kuća i spustio slušalicu (VIDEO)

Foto: rintskrin/Instagram/socijaldemokratecrnegore/Republika

Vuk Borilović

Brzom intervencijom vatrogasaca Cetinja požar u kući Vuka Borilovića, koji je 12. avgusta prošle godine ubio deset, a ranio šest osoba, sinoć je ugašen.

Kako je Radio Cetinju kazao načelnik Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje Miloš Ćećanović, brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen.

- Dobili smo u 21.09 časova dojavu od nepoznate osobe koja je javila da gori kuća u Medovini i spustila slušalicu. Brzom intervencijom, bukvalno za 7-8 minuta ugasili smo požar - kazao je Ćećanović.

U kući, kako dodaje, nije bilo nikoga.

- Srednji sprat je goreo, početni požar je bio na donjem spratu i ugašen je. Na gornjem spratu je takođe bio početni mali požar koji smo brzom intervencijom ugasili - objasnio je Ćećanović.

U gašenju požara učestvovala su dva vozila i pet vatrogasaca. 

U toj kući stanovao je Vuk Borilović koji je 12. avgusta prošle godine u naselju Medovina ubio deset osoba, a ranio šest.

Uzrok požara se utvrđuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading