KATASTROFA PRED POLUFINALE! Ligamenti kolena STRADALI!

Autor:

Sport

26.04.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezgodnu povredu doživeo je jedan od glavnih kandidata za MVP priznanje, te je veliko pitanje kada će se vratiti na teren.

KATASTROFA PRED POLUFINALE! Ligamenti kolena STRADALI!

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid i Nikola Jokić

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid mogao bi zbog povrede da propusti prve mečeve polufinala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige, prenose američki mediji.

Filadelfija je u prvom kolu plej-ofa Istoka eliminisala Bruklin sa 4:0 u seriji, a Embid je zbog povrede ligamenata desnog kolena propustio četvrti meč.

Košarkaš Filadelfije će do kraja nedelje obaviti dodatne preglede posle kojih će biti poznato koliko će Embid morati da pauzira.

Republika

Foto: Tanjug

Džoel Embid

 

On će po povratku na teren morati da nosi štitnik na kolenu.

Filadelfija će u polufinalu plej-ofa Istoka igrati sa boljim iz duela između Bostona i Atlante. Boston vodi 3:2 u seriji, a naredni meč biće odigran za dva dana u Atlanti.

Džoel Embid ove sezone igra fenomenalno i uz Nikolu Jokića glavni je kandidat za MVP priznanje u NBA ligi. Kamerunac je do sada prosečno beležio 33.1 poen, 10.2 skoka i 4.2 asistencije po utakmici što mu je bilo dovoljno za indeks korisnosti plus 21.3.

Šta vi mislite, ko će osvojiti trofej namenjen najkorisnijem igraču NBA lige ove sezone? Uz Nikolu Jokića i Džoela Embida u konkurenciji je ostao još Janis Adetokumbo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading