TRI BODA STIGLA NA "STAMFORD BRIDŽ": Blickrig Uroša Jankovića - predstoji drama u finišu šampionata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećim mesec i po dana doneće pravu fudbalsku dramu...

TRI BODA STIGLA NA "STAMFORD BRIDŽ": Blickrig Uroša Jankovića - predstoji drama u finišu šampionata!

Foto: FK Hajduk Stanko

Blickrig Uroša Jankovića

Nakon poraza u Ljuboviji od ekipe Drine rezultatom 0:2 i remija u Lozničkom Polju protiv Podrinja (0:0), fudbaleri Hajduk Stanka iz Crne Bare zabeležili su prvi prolećni trijumf na gostujućem terenu u okviru Mačvanske okružne lige.

 

Maksimalno motivisani su crnobarski fudbaleri su ušli u susret protiv Rudara u Brasini. U takvoj knstalaciji snaga na terenu goti stvaraju nekoliko izglednih prilika koje ipak nisu krunisane promenom rezultata. Možda najbolju priliku imao je Jovanović koji se našao u poziciji "oči u oči" sa domaćim čuvarem mreže, ali je pokušaj loba golman Rudara osujetio.

Takođe treba napomenuti i prilije Jankovića i Marka Teodorovića u dva navrata, međutim mreža domaćina ostala je netaknuta.

Imao je i domaćin dve izgledne prilike koje su osujećene dobrim intervencijama odbrambenog bedema Crnobaraca i golmana Despotovića.

Nastavak susreta otvoren je novim prilikama domaćih fudbalera, a zatim sledi i verovatno najlepši trenutak ovog susreta. Bljesnula je kontra nakon kornera, Zarić je poslao teledirigovanu loptu za Jankovića, koji je napravio slalom kroz protivničku odbranu i mreža Rudara se zatresla.

Nešto kasnije, navedeni dvojac je bio i glavni akter novog pogotka. Teodorović je probio po strani, uputio centaršut, a odbijenu loptu je pokupio Zarić koji je proigrao Jankovića, a ovaj preciznim udarcem u bliži ugao duplira prednost.

U samom finiši meča domaćin je imao priliku da smanji rezultatski deficit, ali je nakon sjjnog šuta, golman Despotović uz pomoć prečke sačuvao svoju mrežu.

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Slaviće se na "Stamford Bridžu"?

 

Nakon mečeva 22. prvenstvenog kola na čelu tabele Mačvanske okružne lige sa po 49 osvojenih bodova nalaze se tri ekipe, Hajduk Stanko iz Crne Bare, Lipolist i Drina iz Ljubovije, što samo potvrđuje činjenicu da će nas do kraja ovosezonskog takmičenja očekivati velika uzbuđenja.

U narednoj takmičarskoj rundi Hajduk Stanko na "Stamford Bridžu" dočekuje Slogu iz Lipničkog Šora, dok će fudbaleri Rudara gostovati u Ljuboviji, ekipi Drine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading