SVE STAJE U 90 MINUTA: Sledi duel u kojem je rivalstvo blaga reč!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orašje će biti na nogama...

SVE STAJE U 90 MINUTA: Sledi duel u kojem je rivalstvo blaga reč!

Foto: OFK Orašje 1960

Predstojećeg vikenda očekuje se jedan od ključnih susreta Treće rasinske okružne lige u kojem će prvoplasirano OFK Orašje 1960 dočekati trenutno trećeplasiranu ekipu Mladosti iz Male Drenove.

 

Dueli dve ekipe uvek su izazivali veliku pažnju publike, a mečevi su, čak i u trenucima kada su se ekipe nalazile u donjem delu tabele, bili ispraćeni velikim tenzijama koje zasigurno neće izostati ni ovoga puta. Rivalstvo jeste veliko, ali se istovremeno mora naglasiti i uzajamno poštovanje koje vlada u redovima obe ekipe.

Obe ekipe u predstojeći duel ulaze sa imperativom pobede. Domaća ekipa u slučaju trijmfa i definitivno eliminiše Mladost iz borbe za plasman u viši rang takmičenja, a po osnovu trenutnog stanja na tabeli OFK Orašje 1960 moglo bi biti zadovoljno i podelom bodova. Sa druge strane gosti iz Male Drenove moraju krenuti na sve, ili ništa. Njima u ovom momentu odgovara samo trijumf kako bi u predstojeća dva prvenstvena kola zadržali nadu da se u foto finišu mogu dokopati liderske pozicije.

Iz svega navedenog jasno je da na popularnoj "Dolini smrti" sledi pravi fudbalski spektakl u kojem se najviše očekuje od klupskih perjanica, najboljeg strelca trećeg ranga rasinskog fudbala, Marka Kolarevića koji nosi opremu kluba iz Orašja, dok i ekipa Mladosti ima svoje adute u braći Bradić (Ivan i Đorđe) koji su glavni pokratač igre gostiju.

- Treća rasinska okružna liga, 18. kolo

OFK Orašje 1960 (Orašje) - Mladost (Mala Drenova)

Stadion: "Dolina smrti"

Datum: Nedelja, 30. april

Početak: 16.30 časova

Treba još napomenuti da u slučaju trijumfa OFK Orašja 1960 i kiksa ekipe Omladinca iz Pojata na gostovanju u Bresnom Polju, u Orašju se već narednog vikenda može slaviti plasman u viši rang takmičenja, Drugu rasinsku okruđnu ligu.

Foto: OFK Orašje 1960

Manekeni iz Orašja

 

- Parovi 18. kola Treče rasinske okružna lige:

Stara Čaršija (Osaonica) - Šampion 2013 (Bošnjane)

OFK Orašje 1960 (Orašje) - Mladost (Mala Drenova)

Bresno Polje (Bresno Polje) - Omladinac (Pojate)

Omladinac (Vitkovo) i Gradac (Pločnik) - slobodni

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading