DOŠLI, VIDELI, POBEDILI: Na terenu su šokirali domaćine, a zatim učinili nesvakidašnje! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.04.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki derbi odigran je prethodnog vikenda.

DOŠLI, VIDELI, POBEDILI: Na terenu su šokirali domaćine, a zatim učinili nesvakidašnje! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK BUSK

Devetnaesta runda Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" donela je derbi susret u Velikoj Moštanici gde su se sastale istoimena ekipa i tim BUSK-a, ekipe koje se nalaze u gornjem domu navedenog stepena takmičenja.

 

Domaća Velika Moštanica je u susret ušla kao jedan od glavnih kandidata za najviši plasman, a kako bi navedeno i ostvarili trijumf u duelu protiv "akademaca" bio im je neophodan. 

Sa druge strane, ekipa BUSK-a je na gostovanje otišla sa jasnom željom da eventualnim uspehom zakomplikuje situaciju na tabeli, ali i da istakne svoju kandidaturu za plasman u Prvu beogradsku ligu - "grupa A".

U tome su i uspeli...

Popularni "akademci" su šokirali domaću publiku i ostvarili trijumf rezultatom 4:2 čime su se izjednačili na tabeli sa rivalom iz ovog susreta, a istovremeno bodovni zaostatak za vodećom Bežanijom sada iznosi svega četiri boda.

 

Nakon velike radosti na igralištu u Velikoj Moštanici, navijači BUSK-a su priredili pravu feštu na ulicama ovog prigradskog naselja. Uz pesmu su blokirali i saobraćaj, a domaćini nisu zamerili gostujućim pristalicama, već su uz stisak ruke čestitali na zasluženoj pobedi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ФК БУСК (@fkbusk1913)

 

U narednoj takmičarskoj rundi BUSK dočekuje ekipu Rekreativa 011. dok će Velika Moštanica gostovati u Progaru ekipi Borca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading