CILJEVI NISU OSTVARENI: Usledila je (ne)očekivana odluka - klub će morati hitno da reaguje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.04.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snovi su se raspršili kao mehur od sapunice.

CILJEVI NISU OSTVARENI: Usledila je (ne)očekivana odluka - klub će morati hitno da reaguje!

Foto: FK FAP Priboj

Tokom zimske pauze u gradu na obalama Lima formirana je ekipa koji je u sportskim medijima dobio prefiks "pribojskog drim tima". Nekolicina zvučnih imena obukla je plavu sportsku opremu FAP-a i sa velikim ambicijama se ušlo u nastavak šampionata.

 

I pored činjenice da je jesenji bodovni zaostatak za vodećim tandemom iz Smedereva i Čačka bi priličan, potajno je tinjala nada da se sve propušteno može nadoknaditi uspešnom prolećnom serijom. Težnje su se i ostvarile. Klub je u prvih pet prolećnih duela zabeležio isto toliko trijumfa, a kada je u okviru 19. kola, 1. aprila u nestvarnom susretu u Priboju savladan čačanski Borac 1926 rezultatom 4:3, učinilo se da će ciljevi imati i uporište u realnom ostvarenju.

Međutim, gostovanje u Valjevu nije proteklo onako kako se očekivalo, a nakon trijumfa nad kraljevačkim sportskim kolektivom usledio je "hladan tuš" u Tutinu kojim su sve nade o uspešnom okončanju prvenstvene trke okončane i pored činjenice da je lider, Smederevo 1924 u prethodnog vikenda remiziralo, ali se 12 bodova zaostatka, sedam kola pre okončanja takmičenja, čini nedostižnim.

Usled svega navedenog, došlo je i do možda (ne)očekivane odluke.

Nakon susreta u Tutinu, rukovodstvo kluba i dosadašnji šef stručnog štaba Aleksandar Petaković, odlučili su da prekinu saradnju i klub će u danima koji slede morati da pronađe novo rešenje na poziciji trenera.

Foto: FK FAP

Priboj će morati da sačeka neku novu priliku

 

- Raspored FK FAP Priboj do kraja aktuelne sezone:

24. kolo: FAP (Priboj) - Real (Podunavci)

25. kolo: Smederevo 1924 (Smederevo) - FAP (Priboj)

26. kolo: FAP (Priboj) - Sloga (Bajina Bašta)

27. kolo: Sloga (Požega) - FAP (Priboj)

28. kolo: FAP (Priboj) - Takovo (Gornji Milanovac)

29. kolo: OFK Mihajlovac (Mihajlovac) - FAP (Priboj)

30. kolo: FAP (Priboj) - Rađevac (Krupanj)

Već narednog vikenda FAP na svom terenu dočekuje ekipu Reala iz Podunavca i jasno je da će do tog susreta klub i imenovati novog šefa struke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading