MOŽDA ĆE ON PROMENITI TOK ISTORIJE: Partizan dobija trenera na duže staze? U aktuelnom klubu se već dokazao!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.04.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se izlaz iz krize nalazi na domak ruke?

MOŽDA ĆE ON PROMENITI TOK ISTORIJE: Partizan dobija trenera na duže staze? U aktuelnom klubu se već dokazao!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana iza sebe imaju jednu od rezultatski najneuspešnijih sezona u istoriji kluba. Šest kola pre okončanja superligaškog takmičenja klub zauzima četvrtu poziciju sa 57 osvojenih bodova koliko ima i petoplasirana novosadska Vojvodina i čak 28 bodova manje u odnosu na novog/starog šampiona, Crvenu zvezdu.

 

U sezoni 2022/23 crno-beli su već promenili trojicu trenera. U takmičenje su ušli sa Ilijom Stolicom na mestu šefa stručnog štaba. Njega je kasnije zamenio Gordan Petrić, a trenutno na klupi sedi Igor Duljaj. Međutim, niti jedna od promena nije donela željena ostvarenja.

Tokom proslednja četiri prvenstvena susreta Partizan je zabeležio samo jedan trijumf, dok su čak nakon četiri meča, teren napuštali pognutih glava i na osnovu svega navedenog potpuno je jasno da će klub tokom letnje pauze doživeti velike promene kako u stručnom, tako i u igračkom kadru.

Međutim, čini se da moguće rešenje klub može potražiti u svojim redovima.

Naime, nakon preuzimanja trenerske palice u crno-belom fudbalkom kolektivu od strane Igora Duljaja, na trenersku klupu Taleoptika seo je Milan Stojanoski nekadašnji fudbaler Parizana koji je tokom igračke karijere sa crno-belima stigao do tri šampionska pehara.

Nakon uvodnih lošijih rezultata, Stojanoski je od kraja meseca marta stabilozovao igru svoje ekipe i u narednih pet prvenstvenih mečeva u okviru Srpske lige Beograd, Teleoptik je zabeležio dva trijumfa i tri remija, ali posebno treba napomenuti da je ekipa u navedenim mečevima savladala zahuktali novobeogradski Studentski grad, dok je veliku senzaciju načinila podelom bodova protiv izrazitog favorita OFK Beograda.

Foto: Starsport

Đef stručnog štaba Teleoptika

 

- Milan Stojanoski:

Datum rođenja: 16. septembar 1973. godine

Mesto rođenja: Vršac

Igračka karijera: Proleter (Zrenjanin), Partizan (Beograd), Beitar Jerusalim (Izrael), APOEL (Kipar), Pegah (Iran), Bandar (Iran), Banat (Zrenjanin), BASK (Beograd), Lokomotiva (Beograd), Kovačevac (Kovačevac)

Trenerska karijera: Teleoptik U-17 (Zemun), Teleoptik U-19 (Zemun), Teleoptik (Zemun)

Pod rukovodećom palicom Milana Stojanoskog Teleoptik je stigao do visoke šeste pozicije na tabeli i do kraja šampionata može biti usmeren samo na ostvarenje što boljih rezultata bez brige vezane za opsatanak u trećem rangu srpskog klupskog fudbala.

Iz svega navedenog, a na osnovu činjenice vezane za rezultatska ostvarenja, moglo bi se zaključiti da se dugoročno rešenje na klupi Partizana nalazi trenutno na klupi njegovog razvojnog tima.

Da li u tom pravcu razmišlja i klupsko rukovodstvo, ostaje da se vidi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading