PUKLA PETARDA: "Bulke" konačno zaigrala kako umeju - Zvezdara deklasirala Lazarevčane!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.04.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno su i "bulke" zamirisale...

PUKLA PETARDA: "Bulke" konačno zaigrala kako umeju - Zvezdara deklasirala Lazarevčane!

Foto: FK Zvezdara

Nakon punih pet meseci i susreta 15. kola Srpske lige Beograd koji je odigran 19. novembra prethdone godine, a u kojem j ostvaren trijumf protiv obrenovačkog Radničkog minimalnim rezultatom 1:0, fudbaleri Zvezdare zabeležili su prvi prvenstveni trijumf.

 

Od starta prolećnog dela šampionata "bulke" su u sedam odigranih mečeva zabeležile dva remija i pet poraza, stim što se mora napomenuti da je duel protiv Jedinstva registrovan službenim rezultatom u korist sportskog kolektiva iz Surčina.

Ovoga puta, oko 200 ljubitelja fudbala koliko se okupilo na stadionu u Ulici Ljubice Luković, prisustvovalo je najboljoj partiji bulbulderskih fudbalera u nastavku šampionata. 

Pitanje pobednika rešeno je već nakon pola sata igre kada je domaćin stigao do tri gola prednosti, a u strelce su se upisali KArić koji je dva puta matirao golmana Milovanovića i Gusnić.

Domaćin već u sedmom minutu nastavka meča stiže do četvrtog pogotka, da bi u 87. minutu bio postavljen i konačni rezultat susreta, a mrežu sopstvenog golmana zatresao je Makić.

Ubedljivom pobedom Zvezdara je najavila neke bolje dane u nastavku takmičenja. Pored pet postignutih pogodaka "bulke" su imale još nekolicinu prilika koje su otišle u nepovrat i može se reći da gosti put Obrenovca mogu otići i zadovoljni sa ostvarenim rezultatom.

Foto: Republika

Stadion u ulici Ljubice Luković j dočekao prolećni trijumf

 

- Srpska liga Beograd, 23. kolo:

Zvezdara (Beograd) - Borac (Lazarevac) 5:0 (3:0)

Stadion: FK Zvezdara

Gledalaca: 200

Sudija: Đorđe Tomić

Strelci: Karić 22`, 34`, Gusnić 29`, Hrnjaz 52`, Makić 87`(a.g.)

Zvezdara (Beograd): Nikolić, Beriša (Zvizdić), Rak, Milanović, Milićević, Gusnić, Vukićević (Janković), Hrnjaz (Vuković), Karić (Grbović), Đorđević, Todorović.

Borac (Lazarevac): Milovanović, Petković, Riznić (Đurić), Maksimović, Floričelović, Makić, Vasić (Bogdanović), Živković, Vuk Lazić, Ranković (Marko Lazić), Stojanović (Stanojević).

U narednoj takmičarskoj rundi Zvezdara gostuje u Dobanovcima ekipi Budućnosti, dok će Borac gostovati novobeogradskom Ušću.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading