EPILOG DRAME U MADRIDU: Panter presudio Realu, mogu li crno-beli na F4 Evrolige? (ANKETA)

Autor:

Sport

26.04.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan poduhvat izabranika Željka Obradovića u prvom meču.

EPILOG DRAME U MADRIDU: Panter presudio Realu, mogu li crno-beli na F4 Evrolige? (ANKETA)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Real u Madridu u prvoj utakmici plej-of serije Evrolige.

Izabranici Željka Obradovića su u Vizink centru slavili rezultatom 89:87 (22:22, 26:22, 15:20, 26:23).

Strelac odlučujućeg koša je bio Kevin Panter, koji je pogodio neverovatnu trojku na samo 0.4 sekunde do kraja meča, nakon što je uzeo izuzetno težak šut preko Geršona Jabuselea.

Jasno je da je primarni cilj crno-belih ostvaren, a to je brejk u Madridu, međutim, ne bi trebalo da čudi ukoliko se "parni valjak" u Beograd vrati sa prednošću od 2:0.

Valter Tavares je povređen, Real nema dostojnu zamenu za njega, a čini se da Džanan Musa i Mario Hezonja, koliko god dobro igrali u regularnom delu, i dalje nisu kvalitet da iznesu najbitnije utakmice u sezoni.

Sa druge strane, Partizan u sinoćnoj pobedi nije ništa dobio od Nanelija i Papapetrua, Eguzm, Lesor i Lidej svakako da mogu bolje, pa deluje da bi crno-beli vrlo lako mogli da potraže šansu za novi brejk u prestonici Španije, pogotovo kada se uzme u obzir da psihičko stanje domaće ekipe neće biti sjajno nakon teškog poraza.

Iako je Real bio favorit pred start ove serije, taj odnos snaga se vrlo brzo promenio, pa sada postoji velika šansa da ćemo Partizan videti na završnom turniru Evrolige, što je na početku sezone delovalo kao nemoguća misija.

Kakvo je Vaše mišljenje, ko će iz ovog dvomeča proći na F4 turnir?

Podsetimo, pobednik ovog dvomeča će na fajnal-foru ukrstiti snage sa boljim iz četvrtfinalne serije u kojoj se sastaju Barselona i Žalgiris. Sa druge strane, finalista će doći iz strane žreba u kojoj četvrtfinala igraju Monako i Makabi, odnosno Olimpijakos i Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading