VREME JE ZA EL CLASICO: Mogu da im pozavide i beogradski Večiti rivali - derbi Pocerine mnogo toga rešava!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi putevi predstojećeg vikenda vodiće u Pocerski Pričinović.

VREME JE ZA EL CLASICO: Mogu da im pozavide i beogradski Večiti rivali - derbi Pocerine mnogo toga rešava!

Foto: FK Pričinović

Stadion "Čiča Sreja"

Dueli Crvene zvezde i Partizana, Milana i Intera, Liverpula i Evertona, Mančester junajteda i Mančester sitija,..., donose mnogo uzbuđenja, ali niti jedan od navedenih susreta ne može se uporediti sa atmosferom koju donosi duel između Mladosti i Pričinovića.

 

Pocerski Pričinović prigradsko naselje grada Šapca sa oko 6.500 stanovnika, predstojećeg vikenda biće u epicentru srpskih fudbalskih zbivanja. Na programu je meč 21. kola Međuopštinske lige Pocerina u kojem će se odigrati duel između ekipa Mladosti i Pričinovića, susret koji se smatra jednim od najvećih mesnih derbija u srpskom fudbalu.

Duel između crno-crvenih i crno-belih odigraće se na stadionu "Čiča Sreja", a treba napomenuti da su obe ekipe u usponu forme i potpuno je jasno da će publika imati prilike da uživa u predstojećem susretu.

- Međuopštinska liga Pocerina, 21. kolo:

Mladost (Pocerski Pričinović) - Pričinović (Pocerski Pričinović)

Stadion: "Čiča Sreja"

Datum: Subota, 29. april

Početak: 16.30 časova

Obe ekipe u susret ulaze sa ambicijom da trijumfuju. Popularni "odžinci" vode veliku borbu sa ekipom Vojvoda Stepa Stepanović iz Draginja za lidersku poziciju i direktan plasman u Mačvansku okružnu ligu, dok su ekipi Pričinovića bodovi neophodni kako bi obezbedila baraž mečeva za plasman u viši rang takmičenja.

Foto: FK Pričinović

Spremni su za El clasico - FK Pričinović

 

Prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan je podelom doboda, rezultatom 1:1, a interesantno je napomenuti da je u poslednjih pet derbi susreta dve ekipe, međusobni skor izjednačen. Mladost je slavila dva puta, isto toliko uspeha imala je i ekipa Pričinovića, dok je jedan, već pomenuti ovosezonski duel, okončan podelom bodova. Ekipa Mladosti u navedenim susretima ima nešto bolji ostvareni gol koeficijent, 9:8.

U skorašnjoj istoriji jedan susret dve ekipe posebno je ostao u sećanju ljubitelja fudbala Pocerskog Pričinovića U sezoni 2017/18, veliki rivali su odgirali meč 27. maja 2018. godine u kojem je viđeno čak deset pogodaka, a ekipa Pričinovića je slavila rezultatom 6:4.

Narednog vikenda svi putevi vode u Pocerski Pričinović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading