"GRLITE DECU, GRLITE IH JAKO" Tanju Savić uništio krvavi MASAKR na Vračaru, kao majka dvojice sinova se obratila svim roditeljima!

Autor:

Zabava

04.05.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je duboko potresla tragedija na Vračaru, a za roditelje ima jedan savet!

"GRLITE DECU, GRLITE IH JAKO" Tanju Savić uništio krvavi MASAKR na Vračaru, kao majka dvojice sinova se obratila svim roditeljima!

Foto: printscreen/Magazin In

Pevačicu Tanju Savić, majku dečaka Maksima (12) i Đorđa (10), duboko je potresla jučerašnja tragedija u OŠ Vladislav Ribnikar. Ona je na svom Instagram profilu okačila objavu, gde je sve roditelje posavetovala da svoju decu više grle.

Republika

Foto: Republika

Tanja Savić

- Grlite ih, grlite ih što jače. Neka vam govore da ste dosadni, neka pokušavaju da se otrgnu. Grlite ih kad kreću i kad dolaze. Sačekajte ih sa osmehom. Uvek saslušajte, te njihove njima na svetu najbitnije priče. Samo ih jako, jako grlite svakodnevno - poručila je "Zvezda Granda".

Podsećamo, Tanja je nakon mučne borve za starateljstvo uspela da vrati svoju decu iz Australije, nakon što ih je otac bez njenog odobrenja tamo odveo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading