"DECA SE SPRDAJU NA OVU TEMU" Milica Todorović traži da se HITNO ISPITAJU korisnici TikToka nakon MASAKRA: Mogu da urade istu stvar, ima ih STOTINE!

Autor:

Zabava

04.05.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu su zabrinuli komentari dece koja hvale počinioca masakra na Vračaru!

"DECA SE SPRDAJU NA OVU TEMU" Milica Todorović traži da se HITNO ISPITAJU korisnici TikToka nakon MASAKRA: Mogu da urade istu stvar, ima ih STOTINE!

Foto: ATA Images

Popularna pevačica Milica Todorović je zbog stravičnog masakra u OŠ Vladislav Ribnikar i trodnevnog dana žalosti otkazala svoje nastupe u Nemačkoj i Švajcarskoj, koji su bili zakazani za vikend. Pevačica je izjavila saučešće porodici stradalih u ovoj jezivoj tragediji, a potom podelila svoje mišljenje sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović

- Deca ne mogu biti ono što ne mogu da vide. Deca postoju ono što slušaju, deca su prazna tabla, na kojima sredina ispisuje reči - podelila je Milica i dodala:

- Vratite dostojanstvo, pravo i autoritet učiteljima, nastavnicima i profesorima - nadovezala se pevačica, pa otkrila da je zgrožena komentarima na TikToku-u:

- Čitam komentare dece po TikTok-u koja se sprdaju na ovu temu. Deca koja pišu "Bravo", "8 kilova"... Pod hitno da se i ta deca redom preispitaju, jer na kraju dana, i ta deca što to komentarišu mogu da urade istu stvar koja se danas desila, a verujte mi da na stotine takvih komentara ima - poručila je Todorovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading