KONSTRAKTA NAKON STRAVIČNOG MASAKRA: Šta će oružje u kući? Za nastavnike napraviti uputstvo skrojeno od strane psihologa

Autor:

Zabava

03.05.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša prošlogodišnja predstavnica na Evroviziji želi da se pomogne profesorima kako bi se na što bolji način obratili deci!

KONSTRAKTA NAKON STRAVIČNOG MASAKRA: Šta će oružje u kući? Za nastavnike napraviti uputstvo skrojeno od strane psihologa

Foto: Printscreen Youtube HRT Nedeljom u dva

Ana Đurić Konstrakta

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, jedna je od javnih ličnosti koje su se uključile u diskurs nakon današnjeg stravičnog masakra koji se dogodio u OŠ Vladislav Ribnikar. Pevačica se osvrnula na roditelje dečaka koji počinio ovo stravično delo i zapitala se zbog čega drže oružje u kući.

Republika

Foto: youtube.com/ Paparazzo Lov // DNK

Konstrakta

- Šta će oružje u kući, molim vas objasnite mi, jer ja ne razumem. Koje su to situacije u kojima je neophodno da se oružje drži u kući? - zapitala se Konstrakta, koja je dodala:

- Zašto ne stane sve? Neka stane sve! - dopisala je pevačica.

Naša prošlogodišnja predstavnica na Evroviziji je predložila i da tim psihologa napravi uputstvo za profesore, kako bi se na što bolji način obratili deci kad se vrate u školu.

- Možda bi imalo smisla da postoji neko uputstvo/smernice za nastavnike, kako da se obrate deci na prvom času, skrojeno od strane psihologa. Možda i neko usaglašeno saopštenje deci, opet od strane psihologa i onih koji su upućeni u ovaj slučaj, motive i razloge. Da ne bude slobodnih interpretacija koje mogu da načine dalju štetu - napisala je Konstrakta.

Vlada Srbije je donela odluku da proglasi trodnevnu žalost, počevši od petka, pa sve do nedelje, a narod se trenutno okuplja na Cvetnom trgu, gde pale sveće za preminule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko ue

04.05.2023 09:04

Drzi se ti lavora! Nadji bolji nacin da se promovises i isplivas iz zaborava!