MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKAZALA KONCERT U HRVATSKOJ! Pevačica potresena zbog tragičnog MASAKRA, pozvala na MOLITVU za nastradale!

Autor:

Zabava

03.05.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica je odlučila da otkaže svoj koncert, koji je trebalo da se održi u jednom akvaparku u Hrvatskoj!

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKAZALA KONCERT U HRVATSKOJ! Pevačica potresena zbog tragičnog MASAKRA, pozvala na MOLITVU za nastradale!

Foto: Republika

Jezivi masakr koji se danas dogodio u OŠ Vladislav Ribnikar potresao je celu naciju, a poznate ličnosti izjavljuju saučešće porodica nastradalih u ovom tragičnom događaju. Pop zvezda Marija Šerifović donela je odluku da otkaže svoj koncert koji je trebalo da bude održan u Hrvatskoj, u znak poštovanja prema nastradalima.

Republika

Foto: printscreen/Blic TV

Marija Šerifović

Dragi prijatelji, duboko sam potresena tragedijom koja se dogodila u školi "Vladislav Ribnikar". Odlučila sam da otkažem koncert koji je trebalo da se održi ovog vikenda u akvaparku u Hrvatskoj. Smatram da naredne dane treba da provedemo u tišini i molitvi za nastradale. Moje najiskrenije saučešće i solidarnost u bolu za porodice poginule dece i radnika škole. Marija - napisala je pevačica.

Vlada Srbija proglasila je trodnevnu žalost koja će trajati od petka do nedelje.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović otkazala koncert

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading