PREKINULI ĆUTNJU O STEFANU KARIĆU! Mensur izvukao od Miljane ŠOK PRIZNANJA, a evo šta su rekli o INCIDENTU sa Šavijom!

Autor:

Zabava

02.05.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su Ajdarpašić i Kulićeva držali TikTok lajv, Mensur se našao u ulozi novinara i postavljao Miljani intrigantna pitanja!

PREKINULI ĆUTNJU O STEFANU KARIĆU! Mensur izvukao od Miljane ŠOK PRIZNANJA, a evo šta su rekli o INCIDENTU sa Šavijom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić pre tri dana je otvorila profil na TikTok-u i redovno drži lajvove, gde zarađuje novac tokom mečeva sa poznatim influenserima. Sinoć je imala meč sa bivšim cimerom Mensurom Ajdarpašićem, a cilj joj je bio da prestigne Dalilu Dragojević. Dalila je inače vladala listom i bila prva na top listi na Balkanu, a kako su Kulićeva i ona u ratu, Miljana se nameračila da je skine sa trona. Dok su igrali meč, Mensur se našao u ulozi novinara, pa tako postavljao Miljani razna pitanja, između ostalog i ono o incidentu o kojem bruji Balkan.

Republika

Foto: TikTok.com

Miljana i Mensur, TikTok meč

- Treće mesto na Balkanu, Dalila na aparatima, snimaćemo celu noć, mi smo najjača ekipa, vi to želite i zaslužujete. Pozdrav za Kosovo i Metohiju - poručila je diskvalifikovana takmičarka.

- Treća na Balkanu, svaka ti čast, ja 35. na Balkanu - odgovorio je Ajdarpašić.

- Realno, a prekjuče otvorila, tako su bacali pare da me dovedu do prvog mesta u Zadruzi, ali nije kome je suđeno... - hvalila se Miksi.

- Dalila na aparatima. Zovem Zolu u pomoć. Reci mi iskreno, da te pitaju opet, ja Bebicu volim, ali da te pitaju njega ili ovoga da ti se ponovi rijaliti opet, da li bi napravila istu grešku? - pitao je Mensur.

Republika

Foto: TikTok.com

Miljana i Mensur, TikTok meč

- Opet bih sve isto uradila - priznala je Kulićeva.

- Bebice, čuješ li ovo, ona je makar iskrena i sa njom znaš na čemu si, najgore su ti ove što lažu. Što ne snima lajv Bebica? - dodao je Ajdarpašić.

- Od ponedeljka, nema dobar telefon, polomio mu se prekjuče, moramo da kupimo - odgovorila je Miljana.

U ovom trenutku je Mensur postavio Miljani pitanje o Stefanu Kariću i Nataši Šaviji. Podsećamo, Šavija je završila u bolnici nakon zverskog prebijanja, a kako mediji prenose, glavni osumnjičeni je Stefan Karić.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija i Stefan Karić

- Jesi čula šta se piše po novinama? - pitao je Ajdarpašić.

- Za S.K? Da, ali ne liči mi na takvog, mada svakog alkohol radi drugačije - poručila je Kulićeva, a potom ju je na kratko zamenio Bebica:

- Ja sam tehnička podrška ovde, uklanjam smetnje, ali ne mogu da postignem, znaš šta je to... - ubacio se Bebica kad je Kulićeva posetila toalet.

- Bebica je odličan moderator - pohvalio ga je bivši zadrugar.

Republika

Foto: TikTok.com

Bebica i Mensur, TikTok meč

Miljana je došla na drugo mesto ove top liste.

- Drugi smo na listi, to, idemo! Šta ćemo sa Dalilom... Hvala vam ljudi, od mene, Bebice, Željka, tate, mame... 7 lavova, hvala. Spremi se, Dalila - vratila se Miljana.

U jednom trenutku je uspela da prestigne Dalilu, čime se pohvalila, ali se Dragojevićka vrlo brzo vratila na prvo.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana se hvali da je prestigla Dalilu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

02.05.2023 10:34

Samo besposleni mogu da prate ove bezvezne razgovore.